Szerintetek normális az aki egy új PC játék miatt vesz
egy új VGA-t is?
Figyelt kérdés
Szerintem totál nem.
2013. márc. 2. 08:12
1/8 anti paladin válasza:
Miért, az normális hogy sziklamászáshoz 20e-ért veszek cipőt amit kizárólag a falon tudok használni, pedig csak hobbi szinten űzöm? :)
2013. márc. 2. 08:19
2/8 anonim válasza:
Ha nem viszi neki a régi vga akkor miért ne?
2013. márc. 2. 08:19
3/8 lindmayer válasza:
ha másfél évente csinálja ezt, akkor normális
de ha 5-6 havonta akkor már nem teljesen
de ezek az emberek nem egy-egy játék kedvéért fejlesztenek nem csak vga-t, meg minden mást, hanem mindig a legújabb\legjobb technológiát akarják maguknak tudni
de ha meg van rá pénzük, akkor meg teljesen normális...
2013. márc. 2. 08:20
4/8 anti paladin válasza:
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ami neked értelmetlen marhaságnak tűnik az másnak okozhat örömöt és ez a lényeg.
2013. márc. 2. 08:20
5/8 A kérdező kommentje:
Most én arra gondoltam hogy van a Crysis 3 például és egy embernek van egy 7750/7770 VGA-ja.Ami elég jónak számít,de a Crysis 3-at nem viszi fullon.
Na és aki a fent említett kártyát lecseréli egy játék miatt,az szerintem nem jó dolog.
2013. márc. 2. 08:21
6/8 anonim válasza:
Én egyetlen játék miatt vettem anno PS2-t, utána PS3-at. És a PS4-et is megfogom venni a folytatás miatt. Semmi más nem érdekel a gépről egyébként.
Ha valaki egy játékot jó minőségben akar játszani, és meg is teheti, akkor miért ne? Ha neki az jó, hajrá.
2013. márc. 2. 08:23
7/8 anonim válasza:
Hülyeség amit beszélsz, szerinted az emberek poénból dobnak ki egy csomó pénzt új alkatrészekre?! Hát nem, mindenki azért fejleszti a gépét, mert egy-egy adott játékkal játszani akar, az mellékes haszon, hogy más játékok is jól fognak futni.
2013. márc. 2. 08:24
8/8 anonim válasza:
Mondd, te normális vagy, hogy százezreket kiadtál a gépedre, pedig csak netezésre, szövegszerkesztésre, meg pár játék futtatására használod? Miért nem jó neked a régi 286-os masina? Nem vagy te noormális!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!