Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy 25 éves fiú még mindig ott tart, hogy az egyetlen szórakozása a számítógépes illetve xbox játék?

Figyelt kérdés

Szinte csak erről tud beszélni ha az x..y..z játék olyan szemét h a játék grafikán nem javítottak meg stb...

Semmi más téma nincs...

2013. márc. 13. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz. Nyilván ha nincs semmi más az életében, hát az probléma, de nem konkrétan az miatt, hogy játszik. Ismerek olyan lányt, akinek CSAK a kondizás meg a shoppingolás körül forog minden egyes gondolata. Na az pont ugyan olyan gáz.

Másrészt én is el tudok dumálni azokról a dolgokról, amik érdekelnek, legyen az egy tv sorozat zenéje, vagy az új süthető gyurma, amit a hobbiboltban vettem.

2013. márc. 14. 08:14
 12/13 JulesM111 válasza:

Sziasztok!

Mint írtad, szinte csak erről beszél, ez azt jelenti, hogy azért más témában is otthon lehet a srác :)

A játék is egyfajta szórakozás, amit lehet szeretni, mint akármi mást is, nem vagyunk egyformák, nem kell ebből nagy ügyet csinálni, nem is értem miért kérdezed ezt tőlünk, csak nem akarsz valamit a sráctól, és sz@rik rád?

2013. ápr. 1. 11:38
 13/13 A kérdező kommentje:

Haha....

Semmit se akarok tőle...

Csodás párkapcsolatban élek :) A srác a kedvesem barátja

2013. ápr. 2. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!