Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogy elengedjen?...

Mit tegyek, hogy elengedjen? Elegem van.14/L

Figyelt kérdés

Egyik barátom csinál egy szülinapi házibulit..

Mondtam anyának és azzal jött,hogy biztos nem mehetek el meg,hogy nem is ismeri őket. Mondom neki minek kell minden barátomat ismerni? Nagyon felidegesített..minden velem egykorú mehet csak én nem..milyen gáz lenne azt mondani,hogy anyám nem engedett el. Mivel próbálkozzak? Hanyagoljanak a r*bancozós,házubulik*rvulásos morbid maradi emberek:)

2013. dec. 12. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt tudom tanácsolni, hogy mutasd be neki a barátaidat. Ha látja rajtuk, hogy rendesek, biztos el fog engedni.

Ha meg most mégsem mehetsz el, akkor sem történik tragédia...:) Biztos, hogy nagyon ciki, hogy a szülők nem engednek, de hidd el, hogy bőven lesz még alkalmad bulizni később ;)

2013. dec. 13. 08:17
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
14 évesen miért is kell neked házibuliba menned? Nem hinném,hogy valami visszafogott kis party lenne ahol néha rátok néznek a barátod szülei.Arról ne is beszéljünk éjfélkor neked mi keresnivalód van egy buliban.nem 17 éves vagy hanem 14.
2013. dec. 13. 16:49
 13/16 anonim ***** válasza:
31%

Hisztis p.icsa! Inkább örülnél, h van mit enned és anyuci minden kiadásodat fizeti.

14 évesen semmi keresnivalód egy házibuliban ( én arra gondolok, ahol pia van és rengeteg fiú aki csajt akar döngetni) bár szerintem te az olyan házibulira gondoltál, ahol van 10 kisgyerek, akik társasjátékoznak. oda nyugodtan mehetsz, de ne házibulinak nevezd, hanem zsúrnak.

Egyébként nem ártana, ha jobban figyelnél magyarórán, mert a morbid szó jelentésével úgy látom nem vagy tisztában kicsilány.

Ui: Egyátalán nem lenne ciki azt mondani, h anyu ( és nem anyám(!) nem engedett el. Legalább tudnák, h a családban valakinek esze i van.:)

2013. dec. 13. 17:11
 14/16 anonim ***** válasza:
is*
2013. dec. 13. 17:11
 15/16 Frigg ***** válasza:
74%
Hát kedves utolsó, nálatok biztos nem te vagy az a valaki a családban :)
2013. dec. 13. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Nyugalom emberek.

Minden szülő más. Az enyémek pl, 16 évesen sem engednek el, ha nem tudom pontosan megmondani kivel, mikor, hova megyek, és nem ismerik azokat a barátaimat. Egyszer megtették, amikor akkora voltam mint te. Veszélybe is kerültem, jöttek a rendőrök, meg minden. Akkor még nem esett le nekem se, hogy valójában ennyi idősen erre nincs szükségem. Most így 3 évvel később már próbálom megválogatni a bulihelyet és a társaságot.

Persze én nem tudom, hogy felétek mi a helyzet, de amiről úgy érzed ennyi idősen lemaradsz majd pótolod később, biztonságosabb környezetben.

A barátaidnak mondhatod, hogy összevesztél a szüleiddel, rossz voltál, stb. ezért nem engednek el.

2013. dec. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!