Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Elegem van ebből!

Mit tegyek? Elegem van ebből!

Figyelt kérdés
Veszekedés-függő vagyok. Mindig keresem a bajt, ahol tudok veszekedni. Szeretek veszekedni a véleményemet kinyilvánítani, mást megpróbálni meggyőzni az érveimmel. A volt barátom ezért (is) szakított velem. Azóta van új barátom, de szegény nem tudom meddig bírná a viselkedésemet. Az is zavarja(furcsának tartja inkábbb) egy picit meg engem is, hogy efyik pillanatban semmi baj, másik pillanatban durcizok, vitázok vagy nyűgös vagyok, vagy ölelgetős-puszilgatós. Mit tehetek ezellen?
2013. aug. 6. 23:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne a veszekedésben keresd a napi ingerszükségleted kielégítését, fáraszd le magad máshogy. Sportolj pl.
2013. aug. 7. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Kapasbol az jutott eszembe, hogy a politikusi palya erosen ajanlott szamodra... - hahaha nem vicces...

Ja, szerintem is sokat segitene a sport. Az endorfin hormon termelodese felgyorsul, ami boldogsagot es kiegyensulyozottsagot hoz magaval.

Szerintem az mar egy pozitiv dolog egyebkent, hogy rajottel: nem ok ahogy viselkedsz! Valakinek erre egy eleten keresztul sem sikerul rajonnie...

2013. aug. 7. 03:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért drámázol, mert unalmas az életed, és vágyod a feszültséget. Én sem ajánlok mást, mint, hogy foglald le magad valamivel, mert amit most csinálsz, mások számára élhetetlen. Nem kell mindig mindenkit meggyőzni az igazadról, mert egyrészt képtelenség, másrészt állati idegesítő. Gondolkodj esetleg önkéntesmunkában (lelki segély - ott elmondhatod, amiket gondolsz, és még kíváncsiak is lesznek rá), vagy sportolj valamit rendszeresen pl. küzdősportok, ahol jól levezethető a feszültség és megtanítanak arra is, hogyan fogd vissza magad, urald az érzéseid!
2013. aug. 7. 08:45
 4/7 málna_ ***** válasza:
Oroszlán vagy? :)
2013. aug. 7. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Személyiség: kolerikus-szangvinikus. Nézz utána. Valahogy tréningezd magad, játsszál el szituációkat, pl. barátaiddal/a barátoddal... (beugróhoz hasonló...) Utána pedig hallgasd meg a barátod vagy a játékpartnere(i)d tanácsát, hogy ezt (a problémát) hogy kellett volna megoldanod. Hajrá! :)

17/F

2013. aug. 7. 10:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Régebben sportoltam de rettenetesen utáltam. Nem vagyok mozgékony ember. Rajzolni szoktam. Vízöntő vagyok. Amúgy amikor sportoltam is ilyen voltam, egyszerűen élvezem a veszekedést. Főleg az osztályommal szoktam. Viszont nincs unalmas életem szerencsére, szinte minden nap megyek valahova, történik valami. Csak nem vágom, hogy miért teszem ezt. Már lassan 5 éve ez megy. Szerencsére elviselik páran.
2013. aug. 7. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Öregkorban erre mondják hogy házisárkány vagy vén satrafa
2013. aug. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!