Csak nekem van elegem ebből? Anyukák ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Bőv. Lent
Van 2 gyermekem, nem betegesek. A nagy 3,5 éves, óvodába jár, a picivel meg még itthon vagyok. A nagy az oviból eddig 1szer hiányzott, mert hányt egyik éjjel. Amúgy semmi vírust nem kapott el. Viszont, haza haza hozza apának és nekem. A 2 gyereknek semmi baja, de mi megszenvedünk. Főleg én. Komolyan mondom, már annyira elegem van, hogy havonta elkapunk egy hasmenős-hányós vírust, mert csak ilyeneket szedünk össze.
Ti hogy vagytok vele? Csak nekem van tele a hócipőm a gyerekbetegségekkel? Úgy, hogy mi betegszünk le, a gyerekeknek meg semmi baja, vagy csak minimális, sznte semmi.
Hát, ha ti felnőttek havonta megbetegedtek, de a gyerekeknek semmi bajuk, akkor biztosan a ti immunrendszeretekkel van a probléma!
Ha folyton ilyen hányós-hasmenős vírust kaptok el, akkor gondolom a gyomrotok és/vagy a bélrendszeretek nem elég erős.
Laikusként azt tudom mondani, hogy valószínűleg egy komoly probiotikum kúrára lenne szükségetek, tehát NEM Normaflore-ra, hanem valami sokkal ütősebbre!
Ajánlani nem tudok, de az a lényeg, hogy minél többféle jó baci legyen benne és minél magasabb számban.
Amúgy nálunk nincs ilyen. 1x kaptunk el egy ilyen gyomorvírust, de akkor az egész családon átment 2 nap alatt.
Nálunk az van, hogyha a gyerek megbetegszik, akkor pl. a nátha 2-3 nap alatt lemúlik róla, de mindkét nagyszülő hetekig taknyos utána.
Mi a férjemmel tanárok vagyunk, így már fel sem vesszük a gyerekbetegségeket! :)
Szerintem is érdemes lehet egy pre-/probiotikumos kúrát végigcsinálni vagy értekezni a családorvosotokkal, hátha ő tud javasolni valamit.
Protexint szedünk, tehát nem egy ócska valamit. Plusz Sodioralt betegség esetén, abban van prebiotikum is.
Anyum óvónő, és ő soha nem kapott el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!