Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyukák! Mit szólnátok ha a...

Anyukák! Mit szólnátok ha a 13 éves lányotok ezzel a kérdéssel állna elő?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok ha a 13 éves lányotok ezzel a kérdéssel állna elő?: Tupírozhatom a hajam?
2011. jún. 20. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ilyeneket tőlem nem kellene megkérdeznie, mármint ami nem jár festéssel, meg ilyen mesterséges cuccokkal.....a tupírozás semmi extra, azt aztán csinálhatja :)
2011. jún. 20. 14:09
 2/12 A kérdező kommentje:
oké, köszi :)
2011. jún. 20. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát amíg nem ilyenre akarja, addig oké:

[link]

Ez olyan szinten nevetségesen néz ki, hogy így azért nem engedném utcára.

Finoman egy nagyon kicsi volument adhat a hajának, de azért érzéssel. Inkább nevetségesen hatna. Ha túl lapos a hajad, akkor meg vágass egy jó fazont és ne vasalgasd, mert nem csoda, hogy olyan, mintha a boci nyalta volna a fejedre.

2011. jún. 20. 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Hát nem tudom hogy ezért mi a francért kell ennyire kiakadni, én mikor bejelentettem anyámnak hogy orr pc-t akarok, csak annyit mondott: Mikor szúrjam?

mégsem vagyok egy drogos p*csa, nem iszom nem cigizek, pedig a legutóbbit még nehéz szívvel és ellenkezéssel engedné is... Jah és iskolába is járok és nincs baj a tanulásommal...

15/l

2011. jún. 20. 14:50
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jún. 20. 15:07
 6/12 A kérdező kommentje:
és nem vasalom a hajam
2011. jún. 20. 15:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a tupírozásban semmi nincs, nekem azt is megengedték, hogy feketével melírozzam a hajam amikor ennyi idős voltam, egyedül akkor tört ki a balhé, amikor feketére rúzsozott szájjal akartam az amúgy konzervatív iskolában megjelenni 15 évesen. De túléltük ezt az időszakot, és amikor a lányom ennyi idős lesz, akkor énis csak okkal fogok neki tiltani dolgokat, és meg is magyarázom, nem lesz nálunk azért mert azt mondtam. "Hazudni tanít aki tiltással nevel."
2011. jún. 20. 15:47
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jún. 20. 15:48
 9/12 misssalexa_ ***** válasza:
nem vagyok anyuka, de megengedném :-)
2011. jún. 20. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:
semmi baj nincs vele amíg nem ultradurva bár nem értem minek. 15L :)
2011. jún. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!