Anyukák! Mit szólnátok ha a 13 éves lányotok ezzel a kérdéssel állna elő?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok ha a 13 éves lányotok ezzel a kérdéssel állna elő?: Tupírozhatom a hajam?2011. jún. 20. 14:05
1/12 anonim válasza:
Hát ilyeneket tőlem nem kellene megkérdeznie, mármint ami nem jár festéssel, meg ilyen mesterséges cuccokkal.....a tupírozás semmi extra, azt aztán csinálhatja :)
2/12 A kérdező kommentje:
oké, köszi :)
2011. jún. 20. 14:15
3/12 anonim válasza:
Hát amíg nem ilyenre akarja, addig oké:
Ez olyan szinten nevetségesen néz ki, hogy így azért nem engedném utcára.
Finoman egy nagyon kicsi volument adhat a hajának, de azért érzéssel. Inkább nevetségesen hatna. Ha túl lapos a hajad, akkor meg vágass egy jó fazont és ne vasalgasd, mert nem csoda, hogy olyan, mintha a boci nyalta volna a fejedre.
4/12 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy ezért mi a francért kell ennyire kiakadni, én mikor bejelentettem anyámnak hogy orr pc-t akarok, csak annyit mondott: Mikor szúrjam?
mégsem vagyok egy drogos p*csa, nem iszom nem cigizek, pedig a legutóbbit még nehéz szívvel és ellenkezéssel engedné is... Jah és iskolába is járok és nincs baj a tanulásommal...
15/l
5/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jún. 20. 15:07
6/12 A kérdező kommentje:
és nem vasalom a hajam
2011. jún. 20. 15:08
7/12 anonim válasza:
Szerintem a tupírozásban semmi nincs, nekem azt is megengedték, hogy feketével melírozzam a hajam amikor ennyi idős voltam, egyedül akkor tört ki a balhé, amikor feketére rúzsozott szájjal akartam az amúgy konzervatív iskolában megjelenni 15 évesen. De túléltük ezt az időszakot, és amikor a lányom ennyi idős lesz, akkor énis csak okkal fogok neki tiltani dolgokat, és meg is magyarázom, nem lesz nálunk azért mert azt mondtam. "Hazudni tanít aki tiltással nevel."
8/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jún. 20. 15:48
9/12 misssalexa_ válasza:
nem vagyok anyuka, de megengedném :-)
10/12 anonim válasza:
semmi baj nincs vele amíg nem ultradurva bár nem értem minek. 15L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!