Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos babám állandóan...

1 hónapos babám állandóan ordít! Már nagyon elegem van ebből. Mi lehet a baj? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Megetetem, picit fent van és aztán amikor már aludnia kellene,elkezd ordítani és van hogy 2 órán keresztül is azt teszi, szinte a következő etetésig.Egy ekkora gyereknek még enni és aludni kellene.Gondoltam fáj a hasa, de ha felveszem csend van,meg ha ölben van, de én ezt nem csinálom, nem akarom felszoktatni, mint az előzőt.Tippeket adnátok?Köszönöm!
2011. aug. 16. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megkínálni, hátha még éhes. Az én babám is néha evés után 15-20 perccel "jön rá", hogy még éhes..Tudom ez kellemetlen, de még mindig jobb akkor megetetni, mint órákat szenvedni vele tovább.A másik tamácsom, ami tényleg jó megoldás lehet: a hordozókendő. Hordozod a babádat? Én evés után, ha látom, hogy még nyűgösködne, unatkozik, ölbe vágyik, magamra kötöm, és azonnal megnyugszik, pár perc, és már alszik is! Tényleg tökéletes megoldás: te tudod végezni a dolgod, főzhetsz, vasalhatsz stb... a baba nyugodt, énekelhetsz neki, ringahatod, és veled van, ez mindkettőtöknek ideális. Remélem beválik Neked is-egy egyszerű kötözős kendő teljesen jó erre, és egyszerű megkötni, pedig eleinte én is féltem tőle, de pár perc alatt megtanulható!
2011. aug. 16. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A kisbaba nem gép nem tudja, hogy neki most "csak" ennyi a dolga. Apró emberke aki lehet , hogy éppen az anyukájára vágyik és mikor felveszi meg is nyugszik. A tipp, hogy szeresd, ha ölbe kívánkozik öleld magadhoz. Gondolod neki jó ordítani? vagy csak neked rossz hallgatni? Vágyik a biztonságra, anya melegére, a csecsemő gondozás nem csak pelenkázásból és etetésből áll. Az, hogy nálad van azt már 9 hónap alatt megszokta. Légy inkább vele türelemmel mert megérzi azt is, ha ingerlékeny vagy és eleged van belőle.

Ő nem egy tárgy sok sok szeretetre vágyik.

2011. aug. 16. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld megetetni, de lehet, hogy csak szomjas, akkor adj neki egy kis babavizet. Melege is lehet, az enyémnek is nagyon melege van.
2011. aug. 16. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet túlpörgött és nem tud elaludni (enyémnek is ez volt) Cumit használtok?Nálunk ez lett a megoldás.
2011. aug. 16. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Siasztok! Köszönöm a válaszokat :-) Éhesnek biztos nem éhes, 2 étkezés között, ha nagyon meleg van megkínálom forralt vízzel,cumizni nehezen, de cumizgat, valamiért a szopó reflexe, olyan, mintha nem működne rendesen, ugyanis cicimet 2szer véresre szétrágta,1 hét után be sem kapta a cicimet, illetve amikor eszünk, ugye így csak a cumisüveg maradt, minden evés elején csak forgatja a szájában. Ez számomra nagyon furcsa és érthetetlen...de ha a cumi kiesik a szájából, akkor sír utána. A cumit legalább 15 percen keresztül próbálom a szájába tenni! Persze a kezemben megnyugszik, de van egy 2 éves kislányom mellette, aki a dackorszakban van, no nem annyira vészesen, de sok foglalkozást igényel, illetve a házimunka, a főzés.......
2011. aug. 17. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A védőnő nem mondott semmit? Mármint a szopóreflexre.
2011. aug. 17. 10:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbálj neki nagyobb cumit adni,olyat amit 6 hós kortól ajánlanak.Az nem fog kiesni a szájából.Nekünk is tanácsolták,és nagyon bejött.Előtte az összes avent,tommiee t,Mam mindenféle cumi kiesett neki,de így hogy nagyobb így nem.Komolyan mondom,hogy próbáld ki!!!!
2011. aug. 17. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!