4 hónapos babám, tegnap meg ma állandóan szopizik, más is van így?
Valószínűleg fejlődési ugrásnál vagytok, semmi gond, majd szépen kompenzálódik a dolog, ne izgulj.
A piszkálódóknak meg üzenem, hogy anyatejes babát nem lehet túletetni, így kövér sem lesz, legfeljebb egészségesen, babásan pufók, az meg teljesen rendben van. :-)
Az én lányom is durván rá van kattanva a cicire mostanában, pedig már 6 hónapos (szintén ezzel alszik-ezzel kel). Be is durrant úgy a mellem, hogy 3 hónap után újból elő kellett vennem a mellszívót az éjjel! Gondolom nálunk is fejlődési ugrás van, de lehet, hogy közrejátszik az is, hogy egy hete kezdtem a hozzátáplálást, ja és jön a foga is...:)
2-3 óránként eszik a mai napig is, mindig is így volt és egyáltalán nem kövér (mint ahogy előttem is leírták, az anyatejes babát nem lehet túletetni).
Utolsó vagyok:
Enyém sem cumizik... ;))
Nekem is 4 hós a babám és ugyan ezt vettem észre. 2 napja többet enne, gyakrabban, nem bírja a három órát ki. Tegnap éjjel másfél óránkét keltett, hogy éhes.
Remélem ma jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!