Mit tegyek, hogy elengedjen? Elegem van.14/L
Egyik barátom csinál egy szülinapi házibulit..
Mondtam anyának és azzal jött,hogy biztos nem mehetek el meg,hogy nem is ismeri őket. Mondom neki minek kell minden barátomat ismerni? Nagyon felidegesített..minden velem egykorú mehet csak én nem..milyen gáz lenne azt mondani,hogy anyám nem engedett el. Mivel próbálkozzak? Hanyagoljanak a r*bancozós,házubulik*rvulásos morbid maradi emberek:)
morbid szót csekkold légyszíves a szótárban;)
Másrészt nem gáz, én 16 éves létemre is benyögöm, h anyu nem enged el... Megértik, mert van, hogy más se mehet néha... Annyi, h beadhatod, h csináltál vmit, ha akarsz hazudni... De most komolyan nem értem miért lenne gáz:D Felejtsd el ezt a szarságot, h gáz, nem engednek el, punktum, mit csinálnál???:D Komolyan beszarok, hogy 1-2 év ennyit számít, már gáz, ha nem engednek el egy buliba...
Jólvan igazából mindegy, csak én évekig rosszul használtam, és akkorát égett a pofám egyszer...:D
Amugy egy szülinapi buliba elengedhetne.:D Nem azért, de 14 évesen ilyesmire elkéne... mettől meddig tart?:)
énis ezt mondtam..-.-
nemtudom azt még nem beszéltük meg de szerintem olyan estefele..hazaérnék időben csak ne éjfélre amikor kezd beindulni a hangulat. Meg hát leszünk kb 30an és itt a faluban szóval.. Nemtudom mivel probálkozzak..
Sulis arcok lesznek ott? Lesz ott több barátod is gondolom.... Lesz ott fiú barátod? (Egyik csaj ismerősöm máig csak velem jár buliba, mert kiskorunk óta jóban vagyunk, és csak úgy engedik, hogy én vigyázok rá...)
Én azzal érvelnék, hogy azért Te ismered az ottani embereket, és gondolom(?) házibulaj lesz, szóval akkora tragédia nem történhet... Eddig voltál bulikban?:) Én próbálkoznék azért, de finoman, kedves hangvételben, előbb utóbb engednie kell a kedvességnek... Csak ne legyél ingerült.:)
Igen olyanok is akik tavaly ballagtak el a sulimból meg egy csomó barátnőm meg persze fiúk is mert a fiúkkal jobban kijövök mint a lányokkal ez tény nálam:)
ezt mondtam már sokszor neki,hogy ismerem őket meg minden..
Voltam persze de ott lányok voltak inkább. Igen énis kedvesen probálkoztam csak jellemző rám,hogy ha azt mondják,hogy NEM azt én nemtudom elfogadni,és egyből durranok.. :(
Ja, hogy te még éjfélkor ott akarod rázni magad egy buliban?
Ne haragudj, kérdező, én tényleg nem bántásból írom, de 14 évesen te még csak egy gyerek vagy, és nem hajnal kettőkor kell hazamásznod egy partiból.
Azt majd megteszed, amikor 17-18 éves leszel, ennyi időre én sem engednélek el anyád helyében.
szegénykee:/ hidd el átérzem..tavaly még én is így voltam ezzel.
14 évesen kerültem be a mostani baráti körömbe ahol természetesen én vagyok a leegfiatalabb és mindenki olyan 4-5 évvel idősebb nálam..14 évesen nekem már nagy szó volt hogy éjfélig kint lehettem velük.Ez volt azon a nyáron mikor 9.be mentem.Nekem nagyon rossz érzés volt,mikor rajtam kivül mindenki elment bulizni,kocsmázni ide-oda csak bele az éjszakába..de énvégülis megértettem a szüleim,hogy nem engedtek még el akkor velük..aztán valahogy egyre engedékenyebbek lettek,megismerték a barátaimat is. és 14 évesen,tavaly szilveszterkor először elengedtek egy házibuliba,utána rá egy hónapra voltam velük egy szórakozóhelyen is bulizni,persze hajnalba értemjött apukám(mondjuk főként azért mert messze volt a hely) ezután betöltöttem a 15..most kb havonta elengednek bulizni,bár bevallom nem igazán szoktam szórakozóhelyekre járni,inkább házibuli,kocsmázgatás..de hétvégente(ha nem bulizni megyek) még mindig "csak" éjfélig-egyig vagyok elengedve és még mindig elég rossz mikor énvagyok az egyetlen akinek időre kell hazamennie általában..na de ez van,majd pár év múlva még engedékenyebbek lesznek úgyis.Van nem egy olyan barátnőm aki velem egyidős vagy idősebb és még mindig nem engedik el bulizni,van akinek 8kor már otthon kell lennie..Szóval szerintem érthető,hogy a szüleid nem akarnak elengedni,csak neked akarnak jót..bár én a helyedbe megpróbálnék mégegyszer beszélni velük,tudasd velük,hogy megbízhatnak benned vigyázni fogsz magadra stb stb:) és ha nem engednek el ne hisztizz és ne vágd be a durcát,legyél megértő és majd legközelebb csak elengednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!