Már nagyon elegem van! Kiidegel teljesen. Mégis nekem van bűntudatom. (? )
Az oké, hogy 16 évesen nem enged el anya és apa egy koncertre úgy, hogy oda is vinnének, majd a koncert után rögtön értünk jönnének... Oké, hogy ha megyek házibuliba (2 havonta 1szer kb.) akkor értem jönnek hamar..
De az, hogy nem buszozhatok haza a 13. kerülteből, délután 1-kor, az már ku.vára felb..z!
Nagyon elegem van!!!
És mikor veszekszem anyával, hogy szánalmas hogy még ennyit sem engednek, nekem csinál bűntudatot. Egyrészt sóhajtozik nagyokat és eljátszta a hattyú halálát, (meg jön a monolog hogy nagyon félt stb.) másrészt azért is rossz, mert nem szeretek vele kiabálni..
De én ezt már nem bírom. Nincs életem! :(
Nagyon kivagyok.. Segítsetek légyszi!
De ez szörnyű basszus :(((
Pedig csak két busszal kéne jönnöm az Örsig.. fél óra alatt megjárnám. Ahj... Nem hiszem el.
De már nem fogom ezt sokáig bírni..
#5: Én kérek elnézést amiért busszal akarok hazajönni Budapestről -megkönnyítve ezzel a szüleim dolgát. 16 évesen... OMG.hajnalba jár haza
És nem is az, hogy többet szeretnék bulizni.. De basszus. Más velem egykorú hajnalra jár haza, egyedül..
Nagyon szorosan fognak engem. És bebeszélik nekem hogy veszélyes a világ stb stb. és ennek hatására már akkor is stresszelek mikor egy picit is idegen, új dolgokkal kerülök szembe.. Ez így nem helyes. :(
Most hülyének nézel vagy azt hiszed nem tudok olvasni? :D
Szerinted rögtön kiabálva kommunikálok a szüleimmel, vagy mi? Nem szokásom hisztizni.. Rohadtul nem megyek vele semmire.
Egyszerűen a stressz meg az ideg így jön ki, hogy felemelem a hangom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!