Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elegem van a "cukiságból"....

Elegem van a "cukiságból". Mit csináljak?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és úgy 11-12 éves koromig még tök jól esett hogy folyton aranyosnak,meg cukinak hívtak de mostmár kezd nagyon elegem lenni belőle.

Az a baj hogy mindenhol ezt hallom,de tényleg. A legjobb barátnőim, néhány fiú barátom..Aki tetszik fiú ő is folyton aranyosnak/cukinak mond,még a tanáraim is..Van egy osztálytársam,akiről nemrég megtudtam hogy tetszem neki, és ő is..Sőt még a nálam 2 évvel fiatalabb barátnőm is. Egy ideig jól esett,de már kezd elegem lenni belőle. Mindig mindenhol ezt hallom, jövőre leszek 9.es,nem akarom hogy az új suliban is rögtön ez ragadjon rám. És azt se tudom hogy egyáltalán a kinézetemre vagy a természetemre mondják. Az normális ha ez már zavar? És mit csináljak ezellen? Megváltozni nem akarok, de már tényleg idegesít az egész..

2013. márc. 30. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennél komolyabb bajod sose legyen.

Ha "cuki" vagy, akkor nem tudsz tenni ellene. Viselkedj máshogy, öltözz máshogy, de ennek szerintem nem sok értelme lenne....

2013. márc. 30. 14:50
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
ez még a javadra is válhat:)
2013. márc. 30. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
mindenki másféle, nem lehetsz te is olyan mint a többi, olcsó csaj... Ne is sajnáld, ráadásul nem tudom mit vársz 14 évesen, szinte még gyerek vagy. Engem még huszonévesen is "aranyosnak" tartottak, meg szerintem most is, de nem sajnálom, hát ilyen vagyok, istenem. Nem vagyok egy dögös végzet asszonya, a férjem sem ezért szeret. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy!
2013. márc. 30. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne fürödj és ne fésűlködj! Pár napon belül senki se fog cukinak hívni, hidd el.;)
2013. márc. 30. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
két évvel vagyok nálad idősebb, pár napja mondta azt nekem a legjobb barátom, hogy néha kislányos vagyok. eléggé kiakadtam, volt már barátom, akivel eléggé messzire mentünk, hát hogy a fenébe lehetnék én kislányos... aztán közölte, hogy ezt ne úgy értsem, hogy az a röhejes, szánandó kategória, ő ezt nagyon szereti bennem, és hogy pl. a nevetésem is nagyon aranyos. hát eddig tartott a rosszkedvem. ezzel azt szereném mondani, hogy lehet, hogy te a cukiságnak csak az árnyoldalait látod, de lehet, hogy pont ez tesz téged olyanná, amilyen vagy, és amitől megtetszel másoknak, amiért szeretnek téged. lehet, hogy a fejedben te egy femme fatale szeretnél lenni, de gondolj bele, akik tizenévesen ebbe a kategóriába sorolhatók, ők a diszkór*bancok, mindannyian tudjuk, kiknek és mire kellenek csak, bennünk nincs semmi szeretnivaló. elhiszem, hogy eleged van belőle, hogy jaj, te vagy a kis cuki lány, de te pont ettől vagy önmagad. nem kell megváltoznod, csak maradj, amilyen vagy, és hidd el, úgy lesz a legjobb.
2013. márc. 30. 15:47
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

"eléggé kiakadtam, volt már barátom, akivel eléggé messzire mentünk, hát hogy a fenébe lehetnék én kislányos..."

Ez hogy függ össze? Sajnos már ti kislányok is szexeltek.

2013. márc. 30. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Adri??
2013. márc. 30. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ez nem baj. Inkább legyél cuki és aranyos,mint b*nkó parasszt. :)
2013. márc. 30. 17:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy cukinak tartanak. Ez egyáltalán nem rossz, sőt :)
2013. márc. 30. 23:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mekkora probléma,örülj,hogy nem azt mondják,te egy olcsó ribi vagy,vagy büdös vagy.Amúgy most is kislány vagy még,mint 12 évesen,nekem mai napig,mondják,hogy aranyos vagyok,bájos,cuki pedig 23 éves vagyok,és 16-17nek néznek,cukiságot,aranyosságot a személyiségemre is mondják,de hogy aranyos és bájos is azt a kinézetemre,pedig nem úgy öltözöm,mint egy 10 éves,de engem ez nem zavar egyátalán,sőt jól esik.
2013. márc. 31. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!