Elegem van a "cukiságból". Mit csináljak?
14 éves lány vagyok, és úgy 11-12 éves koromig még tök jól esett hogy folyton aranyosnak,meg cukinak hívtak de mostmár kezd nagyon elegem lenni belőle.
Az a baj hogy mindenhol ezt hallom,de tényleg. A legjobb barátnőim, néhány fiú barátom..Aki tetszik fiú ő is folyton aranyosnak/cukinak mond,még a tanáraim is..Van egy osztálytársam,akiről nemrég megtudtam hogy tetszem neki, és ő is..Sőt még a nálam 2 évvel fiatalabb barátnőm is. Egy ideig jól esett,de már kezd elegem lenni belőle. Mindig mindenhol ezt hallom, jövőre leszek 9.es,nem akarom hogy az új suliban is rögtön ez ragadjon rám. És azt se tudom hogy egyáltalán a kinézetemre vagy a természetemre mondják. Az normális ha ez már zavar? És mit csináljak ezellen? Megváltozni nem akarok, de már tényleg idegesít az egész..
Ennél komolyabb bajod sose legyen.
Ha "cuki" vagy, akkor nem tudsz tenni ellene. Viselkedj máshogy, öltözz máshogy, de ennek szerintem nem sok értelme lenne....
"eléggé kiakadtam, volt már barátom, akivel eléggé messzire mentünk, hát hogy a fenébe lehetnék én kislányos..."
Ez hogy függ össze? Sajnos már ti kislányok is szexeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!