Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elegem van anyámból! Mit tegyek?

Elegem van anyámból! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

ha valamit nem jól csinálok azt veréssel intézi el.

hiába segítek ha elrontom, verés...

ma az ebédnél össze veszett apámmal, és engem vágott fejbe.

mindenkinek azzal jön hogy ő jóra nevel engem... igen...de veréssel?

A verés télleg ilyen jó módja lenne ?

semmit nem enged meg, nem enged el a barát nőimmel/barátnőimhez. sehova... pedig azért nem vagyok 5 éves. az osztály társaim ma elmentek korizni hívtak nem engedett, szülinapi bulikra nem enged...

Ne írjátok hogy beszéljem meg vele, hányszor megpróbáltam. dirr-durr-csitt-csatt. Valaki segísen!

mindenért én vagyok a rossz!! nem tudom mit tegyek, öngyilkosság?

12/l

2011. dec. 10. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
az öngyilkosság témát,felejtsd el lehet divatos felhozni,de nincs is értelme,meg amúgy sem tennéd meg,ráadásul gyáva dolog,beszélj apukáddal,vagy nagyszülővel,mert egyátalán nem normális,hogy ver téged,ok néha egy-két pofon ha már semmi nem használ belefér,de a verés az egyátalán nem
2011. dec. 10. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Öngyilkos azért ne legyél. Ha te sem tudod ezt anyuddal megbeszélni,akkor én nem is tudok mit tanácsolni. Apuddal beszélni? Ő nem látja ezeket? Vagy egy nagyszülő?

Szülinapi bulikra elengedhetne azért,de ezt sem én döntöm el.

Ez nem tetszett:pedig azért nem vagyok 5 éves - de nem is vagy nagy még,hogy ide-oda elengedjen a barátnőkkel.

Segíteni nem tudtam,de beszélj valakivel erről a közvetlen környezetedben. Kitartást!!! Lesz jobb is!!

2011. dec. 10. 18:21
 3/9 A kérdező kommentje:

apum tudja, de vele is össze veszik mindig :( Például ma is!!

és az se sokkal jobb nekem...

2011. dec. 10. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Örökre felejtsd el az öngyilkosságot, inkább szólj egy tanárodnak, hogy jelentse a Gyámügynél amit anyukád művel Veled.
2011. dec. 11. 07:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szomorú, hogy egy anya így viselkedik. Nem normális már ne haragudj. Apukád is bánt? Vele milyen viszonyban vagy? Ha jó, akkor költözzetek el, vagy anyát küldjétek el, hátha megjön az esze.

Valakivel tényleg beszélned kellene. Nagymama, rokon, osztályfőnök... Tudom, hogy nagyon nehéz ilyen idősen, de lépni kell az biztos!

2011. dec. 14. 15:39
 6/9 Baby Firefly válasza:
Ha van rá lehetőséged, költözz máshova ! Az egyik baránőm is ezt tette és sokkal jobban érzi magát.
2011. dec. 14. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Hívd a Kék Vonalat! (segélyvonal gyerekeknek)

Az interneten megtalálod a számát. Ott lesz, aki meg tudja mondani, kihez fordulhatsz.

2011. dec. 14. 15:59
 8/9 A kérdező kommentje:

apummal. nagyon jó a viszonyom, de semmit nem tud ő se tenni! egyenlőre elköltözésen nem gondlkodom, mert mégis szeretem, mégis az anyám,.... csak tudjátok, mégis....

egyenlőre béka van...

2011. dec. 15. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
egy 12 éves gyerek (korlátozottan cselekvőképes) nem költözhet el csak úgy! Kérni viszont lehet segítséget diszkréten, iskolai védőnő, osztályfőnök, nagyszülő segítségével. Nem jó dolog veréssel "nevelni"
2011. dec. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!