Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor kinek van igaza?...

Most akkor kinek van igaza? Elegem van anyámból.

Figyelt kérdés

13-éves lány vagyok,együtt élek anyukámmal nevelőapámmal, és tesómmal (16/F)

Anyám most szerintem jól berúgott.Egyébként nem iszik csak alkalmakkor.Bement a zuhanyzóba kb. egy óráig ott volt.Megengedte a zuhanyzót.Erre egy nagy csattanás,leszakította a kézmosót.Mondom minek engedted a vizet? erre mondja csak úgy.Gondolom hányt.És ezért.Erre mondom hogy nem kellett volna annyit inni.

Most ott sír hogy ő elmegy meg a k*rva életbe,büdös k*rva.(nem tudom kire érti...)

És most nekem van lelkiismeret furdalásom..szerintetek??

2011. febr. 21. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
ha ez ritkan fordul elo akkor semmi gond.hagyd beken,majd kijozanodik,ilyenkor ugysem tudsz vele beszelni.
2011. febr. 21. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, hadd aludja ki magát, utána kérdezz rá, hogy mi volt ez az egész.
2011. febr. 21. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Normális ember nem csinál ilyet .., de valahogy neki is le kell vezetni a feszültséget. (Ha jobb módszert nem talál)Ilyenkor gondolom azt hogy még a leghülyébb gyereknek is több esze van.Szerintem neked volt igazad.

15l

2011. febr. 21. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne vesd fel utána a témát.
2011. febr. 21. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, lehet amit ti mondtok...

De undorító, ha egy nő részeg. Az még undorítóbb, ha egy ANYA részeg. És a gyermekének borzasztó élmény lehet, még alkalmakkor is. :S

2011. febr. 21. 19:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy legalább érezzük hogy megbánta

erre mondta nem érezni kell majd meglátjátok...félek nagyo hogy valami hülyeséget csinál.

Mondom neki tegye jóva

-nem teszi

mondom miért?

mert más is hibázik...

2011. febr. 21. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenki hibázhat ne legyél mérges anyukádra,lehet h ideges vlt és azért ivott,mindenkivel előfurdulhat.
2011. febr. 24. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Amit mond azt nem komolyan mondja csak az alkohol beszél belőle. Ha kijózanodik minden másképp lesz. Nyugodj meg nem lesz semmi baj. Legfeljebb lesz egy alapos fejfájása de aki két gyerek mellett így viselkedik meg is érdemel egy alapos migrént.
2011. febr. 25. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!