Most akkor kinek van igaza? Elegem van anyámból.
13-éves lány vagyok,együtt élek anyukámmal nevelőapámmal, és tesómmal (16/F)
Anyám most szerintem jól berúgott.Egyébként nem iszik csak alkalmakkor.Bement a zuhanyzóba kb. egy óráig ott volt.Megengedte a zuhanyzót.Erre egy nagy csattanás,leszakította a kézmosót.Mondom minek engedted a vizet? erre mondja csak úgy.Gondolom hányt.És ezért.Erre mondom hogy nem kellett volna annyit inni.
Most ott sír hogy ő elmegy meg a k*rva életbe,büdös k*rva.(nem tudom kire érti...)
És most nekem van lelkiismeret furdalásom..szerintetek??
Normális ember nem csinál ilyet .., de valahogy neki is le kell vezetni a feszültséget. (Ha jobb módszert nem talál)Ilyenkor gondolom azt hogy még a leghülyébb gyereknek is több esze van.Szerintem neked volt igazad.
15l
Lehet, lehet amit ti mondtok...
De undorító, ha egy nő részeg. Az még undorítóbb, ha egy ANYA részeg. És a gyermekének borzasztó élmény lehet, még alkalmakkor is. :S
Mondtam neki hogy legalább érezzük hogy megbánta
erre mondta nem érezni kell majd meglátjátok...félek nagyo hogy valami hülyeséget csinál.
Mondom neki tegye jóva
-nem teszi
mondom miért?
mert más is hibázik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!