Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, elegem van már...

Mit csináljak, elegem van már magamból?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, 8. osztályos.

Utálom a sulimat, az összes tanárt és az osztálytársaimat. Az összes fiú szánalmasan gyerekes (osztályomban), a lányok pedig minden programból kihagynak, nem érdeklem őket egyáltalán.

Szabadidőmben otthon punnyadok, gépezek, filmeket nézek. NIncs senki akivel találkozhatnék.

És kortánsem vagyok oylan magabiztos, mint régen, utálom a külsőmet, le akarok fogyni, az arcom megcsúnyult a hajammal se tudok mit kezdeni. Az olyan eltervezett dolgaimhoz mint pl tornázás, nyelvtanulás, elmélyedés különféle tudományágakban, nincs kedvem egyáltalán. Régen sokminden érdekelt (színészet, éneklés, tánc, rajzolás) de már ezekhez sincs semmi kedvem.

Az egyetlen reményem a nyár volt, hogy mennyi tábort szervezek majd magamnak és új emberek jaj de jó csak rájöttem hogy hónap végére marad párezer Ft-unk akármire is és hogy a francba fizetnének ki nekem havi 1-2 tábort? Sehogy.

Mogorva, goromba, beszólogatós, szemét, bunkó lettem (itthon, pl anyukámmal szemben). A suliban pedig a túlélésért küzdök, ezért ott más vagyok, próbálok érvényesülni.

Energiám nulla.

2012. márc. 22. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg dícsérnélek amiért ezt látod te is.... Általában ezt az adott ember nem látja, csak a külső emberek! Nem kell tábor hogy jól érezd magad nyáron, van egy tuti tippem helyette! Menj el dolgozni, pl. dinnyét is árulhatnál :) Én anno ezt csináltam! Így anyumékat sem húztam le és rengeteg embert ismertem meg :)
2012. márc. 22. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Mindenkinek vannak sz*r napjai, ez van... túl kell őket élni.
2012. márc. 22. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Akarok dolgozni, babysitter hirdetéseket tettem ki akörnyéken, más munkalehetőség nincs.
2012. márc. 22. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:
De ez megy már néhány hónapja, nem napok óta..
2012. márc. 22. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Fogod magad, befejezed a hisztizést. Szeptembertől új osztályod lesz, tiszta lappal indulsz. Nyáron meg elmész futi, tornázni, lefogsz, elémész fodrászhoz meg kozmaetikushoz és abbahagyod a picsogást, főleg ha semmit nem teszel magadért, csak siránkozol. Ébresztő kislány, ha csak dühönsgz és sajnálod magad, nem fog semmi történni és olyan besavanyodott leszel, akit bottal semi fog senki piszkálni. ÉBREDJ!!
2012. márc. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!