Mit csináljak, elegem van már magamból?
14 éves lány vagyok, 8. osztályos.
Utálom a sulimat, az összes tanárt és az osztálytársaimat. Az összes fiú szánalmasan gyerekes (osztályomban), a lányok pedig minden programból kihagynak, nem érdeklem őket egyáltalán.
Szabadidőmben otthon punnyadok, gépezek, filmeket nézek. NIncs senki akivel találkozhatnék.
És kortánsem vagyok oylan magabiztos, mint régen, utálom a külsőmet, le akarok fogyni, az arcom megcsúnyult a hajammal se tudok mit kezdeni. Az olyan eltervezett dolgaimhoz mint pl tornázás, nyelvtanulás, elmélyedés különféle tudományágakban, nincs kedvem egyáltalán. Régen sokminden érdekelt (színészet, éneklés, tánc, rajzolás) de már ezekhez sincs semmi kedvem.
Az egyetlen reményem a nyár volt, hogy mennyi tábort szervezek majd magamnak és új emberek jaj de jó csak rájöttem hogy hónap végére marad párezer Ft-unk akármire is és hogy a francba fizetnének ki nekem havi 1-2 tábort? Sehogy.
Mogorva, goromba, beszólogatós, szemét, bunkó lettem (itthon, pl anyukámmal szemben). A suliban pedig a túlélésért küzdök, ezért ott más vagyok, próbálok érvényesülni.
Energiám nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!