Elegem van már magamból. Mennyit kéne még fogynom?
17 éves fiu vagyok. 177 cm magas.
Fél éve fogyózom, 97,5 kiló voltam. Most vagyok 82 , de még mindig olyan disznónak látom magam, és nem látom a változást hogy fogytam volna 15-15,5 kilót.Mások látják akik ritkábban látnak, és látják a változást is, jó az egy dolog, de én akkor sem látom magamon, először is elsőnek magam miatt akarok lefogyni, nem mások miatt. A télen besokaltam magamtol h h nézek ki. Azután ujévtöl rászántam magam a fogyókúrára.
Nem is tudom hogy híztam el ennyire, régóta ilyen vagyok. Ez nem csak az én hibám, kis koromban a szüleimnek kellett volna figyelni rám hogy ne hizzak így el.
Egyszerűen nem tudom hogy mennyit kéne még fogynom , nem látom a végét az egésznek :S
Tudom, jönnek majd a válaszok, mert h te fiu vagy , és nem kell foglalkozz ennyit evvel, meg h a fiuk sikeresebben fogynak. Nem, nem igy van , igenis foglalkozok vele, mert nem szeretnék igy kinézni. áhhhh
Jöhetnek a válaszok, ne kíméljetek...
utsónál a pont. 75 kilós pasi közel 180 centihez? hajvasalót ne vegyen meg csőnacit?
kérdező: irány a terem. súlyzós edzések egész testre... aztán kitalálod merre tovább. ha még akarsz fogyni mindenképp akkor pl futást csapj bele a heti 3 edzésnap közé és diétázz. de én inkább nekiállnék a helyedben rendesen tömegelni. felkapni egy kevéske izmot, és aztán diéta és kardió-val letolni a zsírt kb jövő tavasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!