Fogynom kéne de nagyon gyorsan drasztikusan?
Semennyi, mert szétcseszed az anyagcserédet.
Egyél naponta ötször legalább, mozogj sokat (tehát futás, aerobik, úszás, bármi, ami tényleg terhel) és figyelj oda, hogy keveset egyél, illetve arra is, hogy mit.
Pörköltből hiába eszel kevesebbet, ha gyümölcsből háromszor annyit ehetnél, mégse híznál.
Ésszel kell, nem erőből.
Lehet az is elég lenne, ha változtatnál valamit az étrendeden. Írd le miket eszel, iszol egy nap.
Csak egy példa.. Én évekig mézzel ittam a kávémat, nagyon jó íze van, nemrég elhagytam mert nem volt pénzem mézet venni, és elkezdtem áttérni a cukorra. Ugyan a kalória tartalma magasabb a cukornak, de mivel édesebb, kevesebb is elég a kávémba, és észre sem vettem, úgy fogytam 1,5 hónap alatt 3 kg-ot.
Ezzel a módszerrel SOHA nem fogsz lefogyni, csak tovább hízol. Tök mindegy, mit szeretnél.
Ötmilliószor el lett mondva, le lett írva, mi hoz eredeményt. Fogadok, hogy egyszer sem próbáltad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!