Mit tennél, ha kiderülne a 13 éves gyerekedről, hogy füvezik?
# 11
Azért az nem túl valós, h csak úgy meghívnak, mert nem olcsó dolog a fű... Egyébként 1-2 hetente az elég sűrű. De 13 évesen tökmindegy, fűre gondolni se merjen a srác... Ráér még foglalkozni, ha majd felelősségteljesen tudja, mi a következménye, és mit vállal be, amikor beleszív egy vicces cigibe... (Félreértés ne essék, én fűpárti vagyok... Vagyis szerintem szabályoztatva el lehetne kerülni ezt, hogy kiskölkök füvezzenek... Habár alkoholt is kiadják.)
OFF:
Kedves lepontozó(k)! A hasznos, félig hasznos és a nem hasznos gombok NEM egyeznek a dislike gombbal!!!
13-as válaszban a fő probléma és a megoldás is: anyukának kéne a pasiját rövid úton lapátra tenni, a következő pasit körültekintőbben kiválasztani.
A gyerkőcöt beszerezni egy olyan helyre önkéntesnek heti pár órára, ahol drogosok rehabilitációját végzik, hogy láthassa hova vezet(het) pár spangli 13 éves korban.
Amúgy én sem vagyok fű ellenes, de aki 13 évesnek adja a kezébe, annak tőből kitépném a karját.
19-es vagyok.
Ja, és én azt se tartom apróságnak, hogy egy 13 éves rendszeresen dohányozzon (sima cigit sem, nemhogy füveset).. és persze az alkoholt sem, minimum 17-18 éves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!