Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennél, ha kiderülne a 13...

Mit tennél, ha kiderülne a 13 éves gyerekedről, hogy füvezik?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 20:41
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Hetente, kéthetente, amikor valaki olyannal találkozik, aki meghívja egy cigire (sok embert ismer)
2013. dec. 9. 22:27
 12/30 anonim ***** válasza:
92%

# 11

Azért az nem túl valós, h csak úgy meghívnak, mert nem olcsó dolog a fű... Egyébként 1-2 hetente az elég sűrű. De 13 évesen tökmindegy, fűre gondolni se merjen a srác... Ráér még foglalkozni, ha majd felelősségteljesen tudja, mi a következménye, és mit vállal be, amikor beleszív egy vicces cigibe... (Félreértés ne essék, én fűpárti vagyok... Vagyis szerintem szabályoztatva el lehetne kerülni ezt, hogy kiskölkök füvezzenek... Habár alkoholt is kiadják.)

2013. dec. 9. 22:30
 13/30 A kérdező kommentje:
Barátnőmről van amúgy szó, de mindig ingyen kap, mert a pasijának a haverjai mindig kínálgatják. A szülei meg fenyegetik az intézettel, mert nyáron volt pár részeg balhéja és ha erre rájönnek félek, hogy elviszik tényleg.
2013. dec. 9. 22:34
 14/30 anonim ***** válasza:
Ez esetben vigyek is el. Rafer.
2013. dec. 9. 22:54
 15/30 anonim ***** válasza:
87%
hat en meg mondom oszinten nem vagyok fu ellenes, de nem orulnek. es nem azert mert 13 evesen fuvezik, hanem hogy mar 13 evesen ilyen embereket ismer es ennyire nem valogatja meg kivel baratkozik.
2013. dec. 10. 12:22
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyakon vágnám az tuti,magamba néznék hogyan rontottam el,rövidebbre fognám a pórázt 13 évesen azért még lehet kezelni.
2013. dec. 10. 14:31
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

Kedves lepontozó(k)! A hasznos, félig hasznos és a nem hasznos gombok NEM egyeznek a dislike gombbal!!!

2013. dec. 10. 19:55
 18/30 anonim válasza:
5%
megínnám egy sponglira hehehehe
2013. dec. 10. 21:49
 19/30 anonim ***** válasza:

13-as válaszban a fő probléma és a megoldás is: anyukának kéne a pasiját rövid úton lapátra tenni, a következő pasit körültekintőbben kiválasztani.

A gyerkőcöt beszerezni egy olyan helyre önkéntesnek heti pár órára, ahol drogosok rehabilitációját végzik, hogy láthassa hova vezet(het) pár spangli 13 éves korban.

Amúgy én sem vagyok fű ellenes, de aki 13 évesnek adja a kezébe, annak tőből kitépném a karját.

2013. dec. 11. 10:28
 20/30 anonim ***** válasza:
5%

19-es vagyok.

Ja, és én azt se tartom apróságnak, hogy egy 13 éves rendszeresen dohányozzon (sima cigit sem, nemhogy füveset).. és persze az alkoholt sem, minimum 17-18 éves korig.

2013. dec. 11. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!