Hogyan reagálnátok ha kiderülne 13 éves lányotokról?
Az hogy legtöbb szabadidejét punkokkal tölti, ( a lány is punk, de inkább csak zeneileg, meg van pár bőr cucca)
és motorozni szokott (természetesen csak utasként).
Énis a motrozás miatt akadnèk ki csak.
Attol ,hogy punkokkal log,még nembiztos ,hogy olyan rossz emberek ahogy be vannak àllitva a nyilvànosság előtt. . .ha discos csajszika lenne ennyi idossen,amire manapsàg nemkevés példa van,na szeritem az rosszabb lenne. . .
Mindeggy. . .De motroznia tényleg nemkène. . .
Látom szakértők vagytok, hogy motorozni tilos neki.
Évente több ember hal meg autóbalesetben, mint motorbalesetben, és emellett a motorbalesetek súlyos többségében autós miatt sérül meg, vagy esetleg halálozik el az illető. Szóval tiltsák be az autózást? Ezt se kéne.
Ne vegyétek személyeskedésnek, ezt csak azért mondom, hogy nem olyan veszélyes a motorozás, mint gondoljátok. (Persze tényleg kockázat, főleg szezon elején.)
Hogy válaszoljak is a kérdésre, ha nekem lenne 13 éves lányom, nem zavarna különösebben, ha valamilyen szinten ismerném az embereket.
Anyuka, megkérdezném, h vajon van-e róla fogalmad, h mi az a punk...
Gondolom nem 30-40 éves alkoholista, drogos, hajléktalan, haszontalan emberek, hanem kis tini punkcsírák, akik keresik önmagukat. (lehet 2 év múlva már raperek lesznek, ki tudja) Ha lányod is punk, és az nem zavar, h PI-CSA-t, Aurórát, Exploited-et hallgat, akkor miért zavar jobban, ha olyanokkal lóg, akik olyanok, mint ő.
Lehet nem jól látom, de sztem lövésed sincs a dolgokról. Sürgősen feküdj rá a jó kapcsolatépítésre, legyél vele őszinte, nyílt, érdeklődő(!!nagyon fontos, h érdeklődj, és meghallgasd!!), különben 15-16 éves korában leszel gondban a cigi, fű, pia, szex, iskolakerülés miatt.
A motorozásról ne okoskodjon itt senki, aki még nem is próbálta... Ez egy érzés, nem csak egy közlekedési eszköz mint az autó.
Ha baj van akkor a motoros húzza a rövidebbet általában, abban egyetértek. De ennyi erővel a lakásból sem kellene kimozdulnod, mert ott is érhet bármi baj.
Ha szereti miért tiltanád?! Neki ez okoz örömet.
Én is ennyi idősen kezdtem. Azóta már nagy motorra van jogsim...
# 8
Értem persze, baj lehet, nem is kicsi, csak az eddigi kérdezők úgy beszéltek róla, mintha a kiscsaj éppen fejbe lőné magát egy berettával. Én is csak teljes ruhában motorozok, tudom mi a kockázata, de az ember hamar 'függővé' válik... (Példaképp nagyon sok ember van, aki végtagja elvesztése után is folytatja... Persze ez alatt most versenyzőkre gondolok, akik életük végéig elég pénzt halmoztak fel addigra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!