Hogyan reagálnátok ha kiderülne 13 éves lányotokról?
Az hogy legtöbb szabadidejét punkokkal tölti, ( a lány is punk, de inkább csak zeneileg, meg van pár bőr cucca)
és motorozni szokott (természetesen csak utasként).
Én imádom a punkokat, és az időm nagy részét kamaszkoromban én is velük töltöttem...most is az vagyok...vagyis olyasmi...:D
Szerintem ez nem gond...
Apám motoros, nagyon sokat motorozunk, és gyakran megesik, hogy a motoros haverjaival "nyaralunk", és én vagyok az egyetlen nőnemű is...ebben csak annyi a gáz, hogy engem ugráltat a sok pasi, de amúgy tiszta jó...a motorosok jó emberek, szörnyen összetartóak, és jófejek...
Sőt felénk a punkok is azok...
Szóval engem nem zavarna, ha ismerem a haverjait még lehet leállnék én is velük csövelni (bár valszeg a lányom akkor elküldene a francba, hogy útban vagyok)....De ha ismered őket és megbízol a sofőrben, akkor szerintem simán belefér...:D
Értem én, csak azt mondom, hogy a motorozástól való tiltás mitől életkorfüggő...ha nekem a 30 éves lányom halna meg motorbalesetben, ugyanúgy fájna, mintha 15 évesen történt volna ez vele.
Inkább nem azon lennék felakadva, hogy punk, vagy nem, ez egy stílus, sőt inkább divatirányzat, a lányomat próbálnám emberismeretre nevelni, hogy tudja, ki mögé lehet motoron felülni, nem leragadni a punk zenén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!