Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnátok ha kiderüln...

Hogyan reagálnátok ha kiderülne 13 éves lányotokról?

Figyelt kérdés

Az hogy legtöbb szabadidejét punkokkal tölti, ( a lány is punk, de inkább csak zeneileg, meg van pár bőr cucca)

és motorozni szokott (természetesen csak utasként).

2013. jún. 6. 14:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én imádom a punkokat, és az időm nagy részét kamaszkoromban én is velük töltöttem...most is az vagyok...vagyis olyasmi...:D

Szerintem ez nem gond...

Apám motoros, nagyon sokat motorozunk, és gyakran megesik, hogy a motoros haverjaival "nyaralunk", és én vagyok az egyetlen nőnemű is...ebben csak annyi a gáz, hogy engem ugráltat a sok pasi, de amúgy tiszta jó...a motorosok jó emberek, szörnyen összetartóak, és jófejek...

Sőt felénk a punkok is azok...

Szóval engem nem zavarna, ha ismerem a haverjait még lehet leállnék én is velük csövelni (bár valszeg a lányom akkor elküldene a francba, hogy útban vagyok)....De ha ismered őket és megbízol a sofőrben, akkor szerintem simán belefér...:D

2013. jún. 6. 22:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Értem én, csak azt mondom, hogy a motorozástól való tiltás mitől életkorfüggő...ha nekem a 30 éves lányom halna meg motorbalesetben, ugyanúgy fájna, mintha 15 évesen történt volna ez vele.

Inkább nem azon lennék felakadva, hogy punk, vagy nem, ez egy stílus, sőt inkább divatirányzat, a lányomat próbálnám emberismeretre nevelni, hogy tudja, ki mögé lehet motoron felülni, nem leragadni a punk zenén...

2013. jún. 6. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja amugy ha itt tarunk en autozni sem engednem idegennekkel. . .és 13évesen aszthiszem még jogom van nem megengedni,de 30évessen màr nemfügg tőlem,de mind1. . .
2013. jún. 7. 02:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Más nézeteket vallunk, én nem érzek jogot formálni arra, hogy a gyereknek tiltsak valamit, irányt tudok neki mutatni, hogy ne hozzon felelőtlen döntéseket. Ez az ameddig az én kenyeremet eszed hozzáállás nekem nem pálya, utána is a gyerekem marad és az fogja az életét meghatározni, amit tőlem kapott.
2013. jún. 7. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!