Mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok barátjáról kiderülne, hogy régen "drogozott"?
19 éves, 1-2 éve abbahagyta, nem rendszeresen csinálta, és csak füvezett meg 1-2 dolgot kipróbált, de semmi keménydrogot... azt mondja örül hogy abbahagyta, és nem is vágyik rá. Szóval már teljesen tiszta, és értelmes, udvarias, művelt srác, tud viselkedni.
Megpróbálnátok elválasztani őt a lányotoktól? Vagy nem érdekelne? Utálnátok a fiút? Vagy mivel abbahagyta, már nem néznétek le?
Én nem próbálnám szétválasztani őket.
Nagyon sokan kipróbálják a füvet, van, aki mást is ennyi idős korban (sajnos).
Ha művelt, értelmes fiú, ahogy leírtad, és nem vágyik a "drogra", akkor semmi probléma nincs szerintem.
Ja és nem utálnám,nem nézném le.
Semmit.
Egyrészt felnőtt lány, hacsak nem valami börtöntöltelékkel van, akkor nem szólnék bele.
Másrészt én ugyan soha nem próbáltam és nem is próbálnám a füvet, de jó pár embert ismerek, akik füveztek, mégis teljesen megbízható, intelligens emberek.
Szóval semmiképp sem ez alapján ítélném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!