Hogy reagálnátok ha régóta dohányzásellenes gyereketekről kiderülne, hogy vízipipázik?
Figyelt kérdés
Nem félek a szüleim reakciójától, igazából 19 vagyok, nem hinném hogy tiltanának vagy bármi, de szerintetek nem fognak hülyének nézni, ha megtudják? Próbáltam a vp-t még sok éve, de nem lett belőle szokás, most viszont összejöttem egy sráccal és neki van, és ha nála vagyok akkor mindig pipázunk. Anyukámat világ életemben piszkáltam a cigizés miatt, hogy hagyja abba, nem jön ki így hülyén? :D2013. okt. 30. 20:56
1/5 anonim válasza:
Minden cigiző közeli ismerősömet piszkálom, hogy szokjanak már le róla. Van egy szép nagy vízipipám, örömmel szoktam használni és senki nem nézett még ezért így együtt hülyének. Szerintem elég nagy különbség van a vízipipa és a cigaretta között, főleg, mert előbbiből nem csak dohányt lehet szívni.
Nem hiszem, hogy hülyén jönne ki a dolog.:D
2/5 anonim válasza:
a vízipipa nem káros annyira, főleg ha nem tolod minden nap
3/5 anonim válasza:
# 2
Lehet károsabb is. Ha egy kis VP-t egyedül szívsz az simán felérhet akár fél doboz cigi káros anyagaival. Ugyanakkor általában többen szívják, és nem mindennap, sőőőt... Ezért mondhatjuk, hogy relatíve kevés benne a káros anyag - felhasználástól függően. Az biztos: kevesebb benne a 'műanyag', és a vegyszerek, mint a cigiben. Itt csak simán kapod a kátrányt a tüdődbe.
4/5 anonim válasza:
Én totálisan agybajt kapnék! A legenyhébb drogot is teljes mértékben ellenzem, és bár a fiaim csak 2,5 és 1 évesek, már most azon parázok, hogyan fogom tudni velük kikerültetni a hasonló dolgokat...
5/5 anonim válasza:
vizipipa az másabb. nem naponta szívod és csak élvezetből nem függőségből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!