Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti mennyi idő után...

Szülők, ti mennyi idő után kezditek komolyabban gondolni a kamasz gyereketekről, hogy szexel?

Figyelt kérdés
Mármint a kapcsolat hosszúságát értem. Ha például már két éve járnak biztos feltételezitek ezt a dolgot.
2013. aug. 30. 23:41
 1/4 anonim válasza:
90%
Mikor feleve jartam mar a baratommal anya elkezdett mar gondolkodni ezen es ra is kerdezett. A gyanuja beigazolodott
2013. aug. 31. 00:28
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Az biztos hogy már megtörtént!Az amikor már kb fél éve jár valaki valakivel valószínű hogy megtörténik.A hormonok dolgoznak na és feltehetően két egészséges emberről beszélünk.Ahol ez elhúzódik ott pl hívői neveltetés van.Náluk valószínűbb hogy esetleg megtartóztatják magukat :).Az én lányom pont fél éve járt valakivel amikor elém állt és közölte anya eljött az idő légyszíves vigyél el az orvoshoz bogyót íratni.16 éves múlt 3 hónappal.Azt mondtam neki kislányom ha úgy érzed hogy megérdemel téged ez a fiú akkor menjünk.Inkább mint egy nem kívánt terhesség.Több mint 4 évig jártak.
2013. aug. 31. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egészséges és normális kapcsolatom van a szüleimmel, megbízom bennük, tudunk beszélgetni akármiről, támogatnak, tanácsot adnak... Tudom, hogy ma már nem divat, de én ELMONDTAM NEKIK...
2013. aug. 31. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett ezen gondolkodni, mivel a lányom szólt, hogy mire készül. Megkért, hogy vegyek nekik gumit, s ne jöjjünk haza délután. 16 éves volt akkor.
2013. aug. 31. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!