Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok egy ilyen 13...

Mit gondoltok egy ilyen 13 éves lányról?

Figyelt kérdés
Festi a haját, több fülfevalója van, és punk zenét hallgat, valamint kedves azzal, akik vele is kedvesek, de tesz magasról azokra az emberekre, akik bántják?

2013. aug. 27. 22:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%

13 évesen festi a haját?????????????? A punk zenével nincs baj, én is hallgatok néha, a több fülbevalóval sincs baj. De a haj festés kicsit sok...

12,5/L

2013. aug. 27. 22:31
 2/25 anonim ***** válasza:
80%

Azt, hogy a szülők nem foglalkoznak vele eleget, de lehet, hogy csak én vagyok túl konzervatív.

14/f

2013. aug. 27. 22:54
 3/25 atos19 ***** válasza:
34%

teljesen normális :D

14/l

2013. aug. 27. 23:19
 4/25 anonim válasza:
63%

hülye p*csa lesz belőle előbb-utóbb, ennyit.

18/L

2013. aug. 27. 23:23
 5/25 anonim ***** válasza:
36%
Pacsiiii :D korban megegyezünk, én is festem a hajam, bár nem csak punk zenét hallgatok, inkább core-t de a punkot is tudom szeretni :D Öhm, nekem szimpik az ilyen emberek, mert szabadosak, viccesek és amúgy aranyosak.
2013. aug. 27. 23:25
 6/25 anonim ***** válasza:
45%
Ja és punkból nem lesz 3,14csa a hajfestésből nem kéne azonnal erre kilyukadni... Szomorú, hogy manapság mennyire előítéletesek tudnak lenni az emberek...
2013. aug. 27. 23:26
 7/25 anonim ***** válasza:
63%

Enis ilyen voltam/ vagyok. :d

Kis korom ota nemzeti rockot, hard rockot, punk rockot stb..-t hallgatok, mert en ebben nottem fel, testverem is ezt hallgatja, apam is.. :D egyebkent 16 eves lany vagyok. 12-13 eves korom ota festetem a hajam, na nem ilyen szinesre, hanem alapszinekre, de nagyon sokszor volt mar festve, neha csajosan oltozom, de sokszor zenekaros polo es kesz :D 14 evesen szuloi beleegyezessel lett nyelv piercingem, mert az nem latszik, aztan egy ful porc piercingem, 15 evesen ismerosommel kiszurattam a koldokom, es az ajkam, koncertekre jartam. De hat nekem ez a normalis :D

2013. aug. 27. 23:30
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

Punknak érzi magát... :)

Ennyi idősen már elkezdhető, ha tényleg teljesen ez a stílusa. Majd kinövi.

2013. aug. 27. 23:54
 9/25 anonim válasza:
13%

Szerintem gusztustalanok a punk csajok. Undorítóak a piercingek is. Mit szólnál inkább a kosztümhöz és a sima természetes hajhoz? Ez nőiesebb mint a punkizé.

Persze ízlések és pofonok..... De a nő az legyen már nő! :)

2013. aug. 28. 00:13
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyan ilyen vagyok:D anyukam szerint amig emberileg rendben vagyok,addig ugy oltozom(persze normalis keretek kozott),ahogy nekem tetszik.mersz egyedi lenni,ez a mai vilagban eleg ritka.
2013. aug. 28. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!