Mit gondoltok egy ilyen 13 éves lányról?
13 évesen festi a haját?????????????? A punk zenével nincs baj, én is hallgatok néha, a több fülbevalóval sincs baj. De a haj festés kicsit sok...
12,5/L
Azt, hogy a szülők nem foglalkoznak vele eleget, de lehet, hogy csak én vagyok túl konzervatív.
14/f
hülye p*csa lesz belőle előbb-utóbb, ennyit.
18/L
Enis ilyen voltam/ vagyok. :d
Kis korom ota nemzeti rockot, hard rockot, punk rockot stb..-t hallgatok, mert en ebben nottem fel, testverem is ezt hallgatja, apam is.. :D egyebkent 16 eves lany vagyok. 12-13 eves korom ota festetem a hajam, na nem ilyen szinesre, hanem alapszinekre, de nagyon sokszor volt mar festve, neha csajosan oltozom, de sokszor zenekaros polo es kesz :D 14 evesen szuloi beleegyezessel lett nyelv piercingem, mert az nem latszik, aztan egy ful porc piercingem, 15 evesen ismerosommel kiszurattam a koldokom, es az ajkam, koncertekre jartam. De hat nekem ez a normalis :D
Punknak érzi magát... :)
Ennyi idősen már elkezdhető, ha tényleg teljesen ez a stílusa. Majd kinövi.
Szerintem gusztustalanok a punk csajok. Undorítóak a piercingek is. Mit szólnál inkább a kosztümhöz és a sima természetes hajhoz? Ez nőiesebb mint a punkizé.
Persze ízlések és pofonok..... De a nő az legyen már nő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!