Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok egy ilyen 13...

Mit gondoltok egy ilyen 13 éves lányról?

Figyelt kérdés
Festi a haját, több fülfevalója van, és punk zenét hallgat, valamint kedves azzal, akik vele is kedvesek, de tesz magasról azokra az emberekre, akik bántják?

2013. aug. 27. 22:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem teljesen oké.Zenét mindenki azt hallgat,amit akar,a több fülbevaló is rendben van,meg ha amúgy kedves,akkor nincs vele semmi gond(az meg teljesen érthető,hogy lesz.rja azokat,akik piszkálják.)

A hajfestés is belefér szerintem.Ennyi idősen kaptam pár melírcsíkot a hajamba.+ volt egy osztálytársam,aki befestette a haját (amolyan világos "seszínű" volt neki,mindenki,még az anyja is azt mondta,hogy a festett jobban áll neki,mint az eredeti),meg a legjobb barátnőm is akkor kezdte el festeni a haját,pedig amúgy visszahúzódó,szerény lány.Mégsem lettünk p.csák.Viszont egy csomó p.csát ismerek,akinek természetes a haja.Szerintem butaság ítélkezni a festett hajúak felett.

2013. aug. 28. 09:08
 12/25 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, ezt én sem értem. Mindenki megnéz az utcán is, hogy hú de mekkora r.banc lehetek, amiért festve van a hajam. Pedig egy kedves, jól tanuló diák vagyok, illedelmes, nem cigizek, iszok, drogozok vagy bármilyen hülyeség, kicsit máshogy öltözködöm, és már rögtön én vagyok a hülye. De miért? Mert festve van a hajam? Nem zöldre vagy lilára, csak az eredetimtöl 1-2 árnyalattal világosabbra.
2013. aug. 28. 09:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Azt hittem pinkre fested :D amúgy szerintem nem kéne 13 évesen 1-2 árnyalat miatt festeni, feleslegesnek tartom.

Amúgy attól, hogy jó tanuló vagy meg kedves még lehetsz ri.banc, ez nem ezen függ mint utóbbi időben tapasztaltam :D szóval ezt ne ahhoz mérd, de én elhiszem, hogy nem vagy az, a hajadat meg szerintem növeszd le aztán hagyd naturon még 1-2 évig. A fülbe való szerintem renden van ha nem 8 luk van mindenhol, pc-t ne akarj még szerintem.

14/f

2013. aug. 28. 09:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem 8, dehogy. :) 5.
2013. aug. 28. 14:39
 15/25 anonim válasza:
Elrontja ahaját már fiatalon. Száraz és töredezett lesz. Ennyi
2013. aug. 28. 15:36
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Minek festi a haját??? egy kislány könyörgöm
2013. aug. 28. 16:35
 17/25 anonim ***** válasza:
68%

Milyen színűre fested a hajad?

Amúgy én is ilyen voltam ennyi idősen, sőt, 12 évesen édesanyám melírozta be a hajam. Bár csak világosszőke tincsekkel, amik a sötétszőke hajamban nem voltak feltűnőek.

De lényeg a lényeg, ettől független normális ember lett belőlem :)

2013. aug. 28. 16:43
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is festem a hajam :D Szal teljesen normális :D
2013. aug. 28. 17:14
 19/25 anonim ***** válasza:
18%
Persze teljesen "normális",végülis a mai kislányok azt hiszik Ők sz*rták a spanyol viaszt tehát 13-15 évesen hajat festenek,piercinget tetetnek,buliznak,isznak,szexelnek,és úgy öltöznek,mint egy 20 éves vagy mint egy közönséges prosti és előadják,hogy Ők aztán mindent tudnak az életről,mert hát már tinik,már nő a mellük.
2013. aug. 28. 18:05
 20/25 anonim ***** válasza:
SEMMIT!
2013. aug. 28. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!