Mit gondoltok egy ilyen 13 éves lányról?
Szerintem teljesen oké.Zenét mindenki azt hallgat,amit akar,a több fülbevaló is rendben van,meg ha amúgy kedves,akkor nincs vele semmi gond(az meg teljesen érthető,hogy lesz.rja azokat,akik piszkálják.)
A hajfestés is belefér szerintem.Ennyi idősen kaptam pár melírcsíkot a hajamba.+ volt egy osztálytársam,aki befestette a haját (amolyan világos "seszínű" volt neki,mindenki,még az anyja is azt mondta,hogy a festett jobban áll neki,mint az eredeti),meg a legjobb barátnőm is akkor kezdte el festeni a haját,pedig amúgy visszahúzódó,szerény lány.Mégsem lettünk p.csák.Viszont egy csomó p.csát ismerek,akinek természetes a haja.Szerintem butaság ítélkezni a festett hajúak felett.
2-es vagyok.
Azt hittem pinkre fested :D amúgy szerintem nem kéne 13 évesen 1-2 árnyalat miatt festeni, feleslegesnek tartom.
Amúgy attól, hogy jó tanuló vagy meg kedves még lehetsz ri.banc, ez nem ezen függ mint utóbbi időben tapasztaltam :D szóval ezt ne ahhoz mérd, de én elhiszem, hogy nem vagy az, a hajadat meg szerintem növeszd le aztán hagyd naturon még 1-2 évig. A fülbe való szerintem renden van ha nem 8 luk van mindenhol, pc-t ne akarj még szerintem.
14/f
Milyen színűre fested a hajad?
Amúgy én is ilyen voltam ennyi idősen, sőt, 12 évesen édesanyám melírozta be a hajam. Bár csak világosszőke tincsekkel, amik a sötétszőke hajamban nem voltak feltűnőek.
De lényeg a lényeg, ettől független normális ember lett belőlem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!