Mit gondoltok egy ilyen 13 éves lányról?
19: hát ez igazán szép, csak nem ilyen vagyok. :) Nem bulizok, iskolaidöben még csak nem is megyek sehova, nyáron néha kinnvagyok 8-fél8ig, akkor is az utcában bicajozok, életemben nem voltam még buliban, barátom nem volt, nem hogy szex (!!!!), inni csak akkor ittam véletlen, mikor a rumra azt hittem, hogy tea, nincs pc-m, csak több fülbevalóm, egyáltalán nem érzem magam különbnek a többi korombelinél, max annyi, hogy nem csinálok baromságokat és normálisan viselkedem. De a hajam miatt lek*rváznak, és sz*arnak magasról a viselkedésemre. Csak ez zavart, de lassan megtanulom nem észrevenni.
(am sötétszöke a hajam és kicsit világosabbra van festve)
Utolsó elötti: hát ez igazán szép, csak nem ilyen vagyok. :) Nem bulizok, iskolaidöben még csak nem is megyek sehova, nyáron néha kinnvagyok 8-fél8ig, akkor is az utcában bicajozok, életemben nem voltam még buliban, barátom nem volt, nem hogy szex (!!!!), inni csak akkor ittam véletlen, mikor a rumra azt hittem, hogy tea, nincs pc-m, csak több fülbevalóm, egyáltalán nem érzem magam különbnek a többi korombelinél, max annyi, hogy nem csinálok baromságokat és normálisan viselkedem. De a hajam miatt lek*rváznak, és sz*arnak magasról a személyiségem többi részére. Csak ez zavart, de lassan megtanulom nem észrevenni.
(am sötétszöke a hajam és kicsit világosabbra van festve)
Ha festett hajjal érzi szépnek magát akkor egyáltalán nem baj! A fülbevaló sem és a zenei stílúsa pedig, hogy jön ide?:) és az utolsó résszel én is így vagyok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!