Első ránézésre mit gondoltok erről a lányról?
2013. aug. 10. 21:22
1/11 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nem áll neki túl jól az a napszemüveg. Kb. 16 lehet.
2/11 anonim válasza:
15-nek gondolom. Szerintem egy vidám és alapvetően sokat mosolygó lány, akinek vannak problémái.
4/11 anonim válasza:
Először az ugrott be, hogy mi a sz.r az a szemüveg?:D
Egyébként szerintem is kedvesnek tűnsz:)
Olyan 15?!
6/11 anonim válasza:
Utálom a napszemüveges képeket, mert nem látszik a szem tőle. Az pedig fontos.
Amúgy jó, hogy nem vág kacsaszájat, és mosolyog. Ennyiből szimpatikus. sok következtetést egy képről nem tudok levonni. :D
Kor meg 12 és 28 között bármi lehet, ebben a játékban mindig béna voltam. :D De talán úgy 14-15 lehet.
7/11 anonim válasza:
Szívesen megismerném... :)
aztán ha nem illünk össze, akkor egy buliba leinnánk magunkat és szexelnénk egy nagyoooot! :D Jajjj, mintha úgy kívánná az egészet, olyan ez a kép! :D
Aztán ha összeillünk, akkor meg beleszeretnék... bár ez a napszemcsi valahogy eltűnne... xD
9/11 anonim válasza:
Reménykedtem pedig, hogy kék szmed van ://
10/11 anonim válasza:
14-15 év körüli és elég csinos.A haja pedig nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!