Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek az ilyen kinézetű lányok? Mit gondoltok első ránézésre?
2012. szept. 21. 21:21
1/18 anonim válasza:
3. Nagyjából jó, másik 2 nem igazán
2/18 Rainbowinthedark válasza:
ez valami Goth-hoz közeli divat?(Amúgy nem ez számít,de jó lenne ilyenekkel megismerkedni csak elbeszélgetni az élet nagy dolgairól)
3/18 anonim válasza:
Festéklemosóba be, ruha le, mágnessel vasat ki, lehet is dugni.
4/18 A kérdező kommentje:
Ez ugyanaz a csaj mindegyik képen!xD
2012. szept. 21. 21:25
5/18 anonim válasza:
Szép arca van ez nem is lehet vitás.
6/18 anonim válasza:
Szép, de elég nagy ribanc lehet ilyen ruhákban.
Ezeket gondolom: b*sznám, szép, ribanc, megerőszakják fogni, gofri, palacsinta, éhes vagyok, süssön sütit.
7/18 anonim válasza:
szinte tökéletes, csak ne lenne kék a szemük..
tudom, hogy baromságnak hangzik, de nekem szinte kizáró ok a kék szem..
8/18 anonim válasza:
Mi a neve ennek a lánynak? Amúgy szép arca van.
10/18 anonim válasza:
Lány vagyok, de szerintem nem szép. Elég depisen néz ki...
üdv: egy Skins fan xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!