Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok arról, ha valaki az első együttlétkor orállal kezd?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az X-edik randi után amikor először lefekszek a lánnyal akkor az előjáték után vagy részeként nyalással kezdek. Én imádom, mert akár több igen intenzív orgazmust is el lehet vele érni viszonylag rövid időn belül még mielőtt még megtörténne a behatolás. Ez viszont nem túl személyes egy picit ? (úgy értem, hogy első együttlétkor nem hat kicsit perverznek, vagy személytelennek?)2011. aug. 1. 11:02
1/19 anonim válasza:
hány éves vagy?
(egyébként én örülnék)
2/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem! :) Én legalább is szeretem az orális kielégítést akkor is ha "kapok" v ha "adok" ;) 18/L
3/19 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok és fiatalabbakkal nem szoktam ismerkedni. Így leginkább a velem egykorú vagy pár évvel idősebb lányok véleménye érdekelne igazán.
2011. aug. 1. 11:06
4/19 A kérdező kommentje:
Amikor írtam a kommentet még nem volt hozzászólás a 18 év is oké :) és köszi a választ.
2011. aug. 1. 11:07
5/19 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok lány, de válaszolok. Szerintem a lányok javarésze örül neki, mint majom a farkának (legalábbis ha jól csinálod). Amikor én először voltam együtt szexuálisan lánnyal -annak ellenére, hogy gyakorlatilag csak egy egyéjszakás kaland volt- szinte ezzel kezdtem, és tökre élvezte. Egy kérdés: miért lenne személyesebb annál, mint amikor beteszed neki? 18/F
6/19 A kérdező kommentje:
:D tudom, hogy furcsa, de pl egy alap póznál (misszionárius) tudjátok csókolgatni egymást, egymás fülébe suttogni dolgokat stb. Míg nyalásnál eléggé a nemiszervekre tevődik a hangsúly, persze közben is lehet nézni, csak azért más.
2011. aug. 1. 11:17
7/19 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy az orális sex nem megy elsőre.
Legalább is nekem nem. Én ezt csak akkor tudom megadni a páromnak, ha ismerem már, szerelmes vagyok, és kialakult az alapvető bizalom. De elsőre én semmiképp nem kezdenék orális sex-szel, én nem is várnám el.
8/19 A kérdező kommentje:
Én soha nem várom el és nem is igazán igénylem a másiktól az orális szexet.
Viszont el tudnád engedni magad ? Tudnád csak élvezni a helyzetet? (tudva, hogy neked abszolút nem kell "cserébe" csinálnod semmit csak élvezni a dolgot)
2011. aug. 1. 11:49
9/19 anonim válasza:
Én a szex részét érzem intimebbnek, nem az orált..... meg ha jól csinálja tuti beleszeretek az illetőbe :)
(25L)
10/19 anonim válasza:
Én alapnak gondolom. Mert a magam részéről is egy alap, hogy kényeztetem szájjal a partnerem (akár alkalmi, akár nem). L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!