Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok arról, ha valaki az első együttlétkor orállal kezd?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az X-edik randi után amikor először lefekszek a lánnyal akkor az előjáték után vagy részeként nyalással kezdek. Én imádom, mert akár több igen intenzív orgazmust is el lehet vele érni viszonylag rövid időn belül még mielőtt még megtörténne a behatolás. Ez viszont nem túl személyes egy picit ? (úgy értem, hogy első együttlétkor nem hat kicsit perverznek, vagy személytelennek?)
2011. aug. 1. 11:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem minden lány örül(ne) neki. Én elvettem a fejét mikor első együttlétnél orálisan akart kényeztetni,de erősködött,hogy szeretné:D És hmmmmm nagyon jó volt.:)

Nem hat személytelennek és perverznek szerintem.

Te egyébként azért csinálod mert kíváncsi vagy rá,hogy néz ki ott? Meg az ízére? Vagy egyszerűen csak imádod csinálni?:)

2011. aug. 3. 15:31
 12/19 anonim ***** válasza:

15:31es vagyok.

Ja még annyi,hogy számomra minden együttlétnél fontos az orális szex,oda-vissza. Egy éjszakásba nem jellemző,hogy bonyolódnék,viszont mikor volt rá példa nem volt orális szex egyik részről sem...22éves lány

2011. aug. 3. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már túlkoros vagyok :) (31 n), de voltam fiatalabb is... ;)

Minden a kapcsolat minőségén múlik. Ha megvan az egymásra kattant tűz (és nem szűz lányról beszélünk), akkor szerintem belefér első alkalommal is. Szerintem maga az aktus is tud személytelenebb lenni.

2011. aug. 3. 15:43
 14/19 anonim válasza:

A mostani parommal amikor osszejottunk ra egy honapra kb "lefekudtunk". Akkor meg nem akartam beleszokni egybol a kozepebe, ezert az elso egyuttletunk csak egymas oralis kenyezteteserol szolt, es nagyon jol jott ki,l azutan meginkabb kivantuk egymast ra egy hetre le is fekudtunk. Azota eltelt masfel ev es mai napig nem nelkulozzuk az oralis kenyeztetest(kiveve egy egy gyors numeranal);)). Szerintem ez csak meg egy plusz pont abban, hogy meginkabb kivancsiak legyetek egymasra s meginkabb rahangulodjatok, segit feloldodni is.:)

21/L

2011. aug. 3. 15:47
 15/19 anonim ***** válasza:
én mindenképp örülnék neki. a legtöbb pasi - legalábbis, akikkel én találkoztam - szinte elvárja, hogy elsőre, de akár egyéjszakásnál is hajlandó legyek szopni, és nekem ezzel nincs is problémám, de a legtöbbnek eszébe sem jut ezt viszonozni. tényleg elég intim mondjuk, nekem is intimebbnek tűnik, mint maga a szex, de ennek ellenére nem lenne probléma, sőt :) 20l
2011. aug. 3. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia,

Se nem perverz, se nem személytelen. Az elsõ együttlét a legizgalmasabb, mert akkor tapasztaljátok meg egymás mozdulatait, érzéseit, vágyait, ami majd minden együttlét után bõvül. Szerintem alap, hogy elõjátékkal kezdõdik, ami tartalmazza az orális kényeztetést is. Tapasztalatból mondom, sokkal jobb utána a szex, ha volt egy kis lángolás elõtte :)

2011. aug. 3. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi elöször orális szexel kezdtük a barátommal, de még mind a ketten szüzek voltunk, és majd csak rá néhány hétre feküdtünk le egymással...

19/L

2011. aug. 3. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Én amikor exbarátnőmmel először voltam(járásunk 2. napján:D), akkor úgy kezdődött, hogy én kinyaltam, aztán meg úgy folytatódott, hogy miután 3x elment, pihenőt kért és feküdt az ágyon. Aztán viszonozni nem viszonozta persze....:)

második alkalommal már kicsit maszatolt vele. 3-tól pedig már szex is volt.

amúgy meg én alkalmi kapcsolatban nem nyalnék ki senkit. Ha barátnő, akkor pedig megfelelő higiénia mellett akármikor.

2011. aug. 3. 17:24
 19/19 A kérdező kommentje:

15:31

Több oka van. Egyrészt imádom csinálni, mert megfelelő technikával könnyen és rövid idő alatt hatalmas orgazmusokat lehet elérni és élvezem ha élvezi :) Ja és innentől már nem kell amiatt sem aggódnod, hogy hamar elmész. Mondjuk nálam ez szerencsére nem szokott előfordulni, de azért megnyugtató.

2011. aug. 4. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!