Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok arról, ha valaki az első együttlétkor orállal kezd?
Szerintem minden lány örül(ne) neki. Én elvettem a fejét mikor első együttlétnél orálisan akart kényeztetni,de erősködött,hogy szeretné:D És hmmmmm nagyon jó volt.:)
Nem hat személytelennek és perverznek szerintem.
Te egyébként azért csinálod mert kíváncsi vagy rá,hogy néz ki ott? Meg az ízére? Vagy egyszerűen csak imádod csinálni?:)
15:31es vagyok.
Ja még annyi,hogy számomra minden együttlétnél fontos az orális szex,oda-vissza. Egy éjszakásba nem jellemző,hogy bonyolódnék,viszont mikor volt rá példa nem volt orális szex egyik részről sem...22éves lány
Lehet, hogy már túlkoros vagyok :) (31 n), de voltam fiatalabb is... ;)
Minden a kapcsolat minőségén múlik. Ha megvan az egymásra kattant tűz (és nem szűz lányról beszélünk), akkor szerintem belefér első alkalommal is. Szerintem maga az aktus is tud személytelenebb lenni.
A mostani parommal amikor osszejottunk ra egy honapra kb "lefekudtunk". Akkor meg nem akartam beleszokni egybol a kozepebe, ezert az elso egyuttletunk csak egymas oralis kenyezteteserol szolt, es nagyon jol jott ki,l azutan meginkabb kivantuk egymast ra egy hetre le is fekudtunk. Azota eltelt masfel ev es mai napig nem nelkulozzuk az oralis kenyeztetest(kiveve egy egy gyors numeranal);)). Szerintem ez csak meg egy plusz pont abban, hogy meginkabb kivancsiak legyetek egymasra s meginkabb rahangulodjatok, segit feloldodni is.:)
21/L
Szia,
Se nem perverz, se nem személytelen. Az elsõ együttlét a legizgalmasabb, mert akkor tapasztaljátok meg egymás mozdulatait, érzéseit, vágyait, ami majd minden együttlét után bõvül. Szerintem alap, hogy elõjátékkal kezdõdik, ami tartalmazza az orális kényeztetést is. Tapasztalatból mondom, sokkal jobb utána a szex, ha volt egy kis lángolás elõtte :)
Mi elöször orális szexel kezdtük a barátommal, de még mind a ketten szüzek voltunk, és majd csak rá néhány hétre feküdtünk le egymással...
19/L
Én amikor exbarátnőmmel először voltam(járásunk 2. napján:D), akkor úgy kezdődött, hogy én kinyaltam, aztán meg úgy folytatódott, hogy miután 3x elment, pihenőt kért és feküdt az ágyon. Aztán viszonozni nem viszonozta persze....:)
második alkalommal már kicsit maszatolt vele. 3-tól pedig már szex is volt.
amúgy meg én alkalmi kapcsolatban nem nyalnék ki senkit. Ha barátnő, akkor pedig megfelelő higiénia mellett akármikor.
15:31
Több oka van. Egyrészt imádom csinálni, mert megfelelő technikával könnyen és rövid idő alatt hatalmas orgazmusokat lehet elérni és élvezem ha élvezi :) Ja és innentől már nem kell amiatt sem aggódnod, hogy hamar elmész. Mondjuk nálam ez szerencsére nem szokott előfordulni, de azért megnyugtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!