Anyukák, segítség! Ti mit szolnátok ha a lányotok 13 éves létére tampont akar használni borotválni akarja a lábát és melltartót akar hordani?
Örülnék neki,hogy megosztja velem mit szeretne.Hogy hozzám fordul,és nem itt kérdezi,hogy hogyan kell ezt meg azt csinálni.
Segítenék neki,amiben csak tudok,hogy legközelebb is bizalommal forduljon hozzám.
"13 éves létére tampont"
Én is tampont használok a 2. menstruációm óta utálom a betétet.
Nincs abban semmi rossz ha tampont használ!!
És a többiben sincs semmi kivetnivaló.
Felnő a lányod!
Örülj hogy megosztja veled mit szeretne!!
Üdv: 30 éves nő
A tampont rendben van, bár lehet, hogy még egy ideig nem tud eléggé ellazulni hozzá ahhoz, hogy kényelmes is legyen.
A melltartót akkor is engedném, ha még nincs túl nagy melle, mert 13 évesen nagyon is frusztrálhatja, hogy átsejlik a pólóján a melle körvonala, s erre a szorongató érzésre még emlékszem.
A borotválást viszont nem engedném, nagy hiba lenne. Inkább elvinném kozmetikushoz gyantáztatni, ha szükséges, az legalább biztonságos, alapos, és gyengíti a szőrt ahelyett, hogy felnőtt korára jól megerősítené, dúsítaná.
En sem vagyok szulo, sot, meg csak kamasz vagyok, de ezek teljesen normalis dolgok. A tampon sokkal kenyelmesebb, en pl. gyulolom a betetet. A borotvalas sem nagy dolog, inkabb, minthogy csufoljak a szoros laba miatt. A melltartot akko is meg tudom erteni, ha kis melle van. En meg mindig A kosarat hordok, szerintem mar soha bem is lesz nagyobb, de megis hordok, mert zavaro, ha atlatszik.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!