Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van olyan aki 16-17 évesen...

Van olyan aki 16-17 évesen kezd el kamaszodni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 30. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze. tesóm is k. ide tartozik. Most 18 éves. 16 éves kora felé 17 éves korában kezdett inkább elmenni a barátaival esténként be a városba. Addig inkább egymáshoz jártak ott aludtak , bicikliztek , motoroztak és este mentek ki de csak a térre.

Igaz 14 éves korában kezdődtek a pattanásai , de az esti eljárogatás , bulizás inkább később kezdődött. barátnője sztem még sose volt és most sincs. :)

Első éves egyetemista. Pl. a lába is csak 17 éves korában kezdett szőrösödni. :) Nem vagyunk egyformák

2013. aug. 30. 11:51
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem van:) én élő példa vagyok. Nem mindenki koránérő típus.. én pl. A mai napig imádok meséket nézni( még a kb. 5 éveseknek valót is. ) ha az utcán megyünk a szüleimmel, mindig közöttük megyek és megfogom a kezüket. Vagy ugrálok közöttük, meg futkorászok körülöttük.. meg ha otthon vagyok velük, mindig ölelgetem őket meg hozzájuk bújok.. ugyanakkor volt már barátom, szoktam bulizni, de ha tehetem, inkább az ősökkel vagyok. Kiskoromban sokat dolgoztak, és alig láttam őket, a nagyi vigyázott rám, szóval elég szeretethiányos vagyok. Sőt! Ha tehetném egész életemet vattacukorszigeten élnén, unikornisokon lovagolva *.*

Igen.. tudom, überciki vagyok, de én most élem a második gyerekkorom :D szóval nem mindenki kamaszodik olyan hamar

L17

2013. aug. 30. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:
78%

Második, olyan jót nevettem a leírásodon.:DDD

Vannak olyanok persze, akik ebben a korban kezdenek el kamaszodni, általában a fiúk, de, mint látszik, a lányok sem kivételek.:)

16/L

2013. aug. 30. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!