Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Áthívni egy fiút (egy barátot)...

Áthívni egy fiút (egy barátot) filmezni 17 évesen. Engednéd?

Figyelt kérdés

Mert nekem nem akarják engedni a szüleim.

Merthogy ennyi idősen nem barátkozunk már fiúkkal. Meg ez alsóban még aranyos volt, de most már nem. Ráadásul a tesóm és anyukám is itthon lenne, de nem akarják megengedni, pedig nem vagyok zűrös gyerek. Jó jegyeim vannak, nem járok bulizni, segítek itthon.

És a srác tényleg csak barát. Az egyik jó - ha nem a legjobb - barátom.

Ilyeneket mondanak nekem: Mit fognak gondolni az emberek? (?!?!??!!?!?!?)

Szóval, anyukák, mit gondoltok erről?

2013. aug. 27. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%
Fiú és lány között nincsen barátság. Mert az egyik fél mindig szenved. Miért nem mész át Te hozzá?
2013. aug. 27. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
jessus. már 17 éves vagy. ebbe semmi eget rengető nincs. nem értem anyukádat..!!
2013. aug. 27. 18:33
 3/13 A kérdező kommentje:

Igen, nem tiszta a barátságunk, de ezt mi már lerendeztük.

Szerinted oda elengednének, ha azt nem engedik, hogy ide jöjjön valaki?:D

2013. aug. 27. 18:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg úgy, hogy nem "zárkóztok be" a szobádba? Úgy értem, hogy filmezzetek a nappaliban, ha van rá lehetőség, hogy mindig szem előtt legyetek, hogy anyukád ne aggódjon...
2013. aug. 27. 18:50
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Én engedném bár nem vagyok apa..anya meg nem is leszek :D
2013. aug. 27. 19:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is engedném, én jövőre leszek 17, de szerintem ezzel nincs semmi gond ha tényleg csak barátok vagytok.:)
2013. aug. 27. 19:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én volt, hoy két napi ott aludtam a legjobb fiú barátomnál. Filmet néztünk, sétáltunk, beszélgettünk stb. Nem történt semmi. Szerintem létezik fiú-lány barátság.
2013. aug. 27. 20:48
 8/13 anonim ***** válasza:
17 évesen annyi kreativitásod legyen már, hogy azt mondod pl. moziba mész, nem pedig azzal rontasz a szüleidre, hogy egy barátodhoz mész át filmezni! :D
2013. aug. 28. 15:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát ez nekem fura:D

Én még csak 15 vagyok de a (volt) barátommal.. [ő nem csak barát volt] millió egyszer voltunk kettesben náluk, nálunk és semleges helyen is..:D

2013. aug. 28. 16:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Nyolcas, másik városban lakik.
2013. aug. 28. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!