Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednéd, hogy a 15 éves...

Engednéd, hogy a 15 éves lányod a hajógyári szigeten szilveszterezzen?

Figyelt kérdés
A white angelben akar majd szilveszterezmi, engdnéd?
2012. dec. 16. 14:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%

szilveszter egyszer van az évben.

talán elengednem,bár sztem ez a 2 hely nem az ő korosztályának való

17l(remélem nem baj, hogy valaszoltam)

2012. dec. 16. 14:57
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Miért ne? Ha nem engeded el soha sehova, csak azt éred majd el, hogy elege lesz belőle, elmegy otthonról azt haza sem megy többet. Akarod, hogy közelebb kerüljetek egy lépéssel ehhez az állapothoz? Mert ha nem engeded, egy lépéssel máris közelebb vagy hozzá.
2012. dec. 16. 14:58
 3/17 anonim ***** válasza:
41%

Hááát, 1x van az életben szilveszter az igaz. Pontossan nem tudom oda is kell-e a személyi de sztem be se mehet.

Amúgy is ott sok a balhé :S Pontos választ nem tudok adni vedd rá hogy más helyre menjen és oda enged inkább ha el akarod. De sztem maradjon a seggén.

16/L

2012. dec. 16. 15:02
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

Az a hely nem egy tininek való!

Amit pedig a 2. válaszoló írt hül*eség. Ha egy gyerek normálisan van nevelve, nincs elkényeztetve és a szüleivel rendszeresen megbeszélnek minden felmerülő problémát/tényt, akkor nem fog elmenni otthonról és társai!

Hamarabb engedném el egy házibuliba, mint drogos, alkoholisták közé!

A legtöbb tini ilyenkor házibuliba nyomul, ahol jobb esetben a rendező szülei otthon vannak, de nem zavarják a gyerekeket!

2012. dec. 16. 15:03
 5/17 anonim ***** válasza:
6%
Nem a neveléstől függ hanem hogy a személy hogy gondolja. Mondok egy hasonlatot. Az anyám tisztaságmániás, állandóan takarít, kiskoromtól kezdve ezt láttam tőle, akkor én is ilyen leszek? Háát. Nem lettem ilyen. Ennyit a nevelés-mizériáról. A gyerek nem egy robot amit beprogramozol azt azt csinálja amit mondanak neki.
2012. dec. 16. 15:14
 6/17 anonim ***** válasza:
És a hülyeség mióta csúnya szó, amit ki kell csillagozni? Nem provokálásként, csak érdekelne.
2012. dec. 16. 15:16
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Ott amúgy is sok a narkós, szilveszterkor gondolom még többen lesznek..
2012. dec. 16. 15:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom,a hajógyári szigetről több rejtélyesen eltűnt fiatalról lehet hallani,és holtan is kerültek már elő..

inkább nem..

2012. dec. 16. 16:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2012. dec. 16. 17:13
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

én nem szívesen engedném el. inkább menjen egy házibuliba, ha már mehetnéke van. vagy csináljon otthon bulit, ha belefér ez a szülőknek.

annyi rosszat hallani a hajógyáriról, lehet hogy a fele városi legenda, de a ha a másik fele igaz, már az túl sok...

már egyszer írtam, hogy a sógornőmet egy sráccal együtt belelökték a Dunába. a srác sajnos nem élte túl, be is volt rúgva meg állítólag nem tudott úszni, férjem nővérének szerencséje volt, és ki tudott úszni a partra, egy tüdőgyulladással "megúszta" a dolgot. azóta az egész család kerüli a hajógyárit...

2012. dec. 16. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!