Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Áthívni egy fiút (egy barátot)...

Áthívni egy fiút (egy barátot) filmezni 17 évesen. Engednéd?

Figyelt kérdés

Mert nekem nem akarják engedni a szüleim.

Merthogy ennyi idősen nem barátkozunk már fiúkkal. Meg ez alsóban még aranyos volt, de most már nem. Ráadásul a tesóm és anyukám is itthon lenne, de nem akarják megengedni, pedig nem vagyok zűrös gyerek. Jó jegyeim vannak, nem járok bulizni, segítek itthon.

És a srác tényleg csak barát. Az egyik jó - ha nem a legjobb - barátom.

Ilyeneket mondanak nekem: Mit fognak gondolni az emberek? (?!?!??!!?!?!?)

Szóval, anyukák, mit gondoltok erről?

2013. aug. 27. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőid fedeznek, mondhatnád azt hogy kirándulni mész velük, vagy találj ki valamilyen egésznapos elfoglaltságot.
2013. aug. 28. 17:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem fogok egy ilyen ügy miatt hazudni. El kéne, hogy engedjenek!
2013. aug. 28. 17:57
 13/13 anonim válasza:

Nekem is hasonló problémám van, igaz, annyiban különbözik, hogy a fiú a párom, és nálunk az egymásnál való alvás nem engedik a szüleim, mert hogy mit gondolnak majd a szomszédok. Ez kiakasztó tud lenni... Mi érdekel, hogy mit gondol a többi ember, nem az ő életükről van szó, nincs joguk beleszólni, sőt, tulajdonképpen azt sem kéne tudniuk, hogy mi van veled, ha nem mondod el nekik. Akinek nincs saját élete, és a másokról való pletykálással hívja fel magára a figyelmet, azt csak sajnálni tudom, de nehogy már ő határozza meg a többi ember életét...

Én is csak annyit tudok mondani, hogy próbáld valahogy úgy intézni, hogy ti is szórakozzatok, meg a szüleid is nyugodtak legyenek, például a nappaliban filmezés egy jó ötletnek tűnik (feltéve persze, hogy a nappalitokban van tévé).

2014. jan. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!