A 14 évesen szexelő lányt (és anyukáját) miért támogatták többen itt a gyakorin mint a 16-17 éves lányokat akik 2-3 év után együtt akarnak aludni/szexelni akarnak a barátjukkal?
Kedves 3-as válaszoló.
Az az egy tiszteletteljes kérdésem van, hogy milyen különbséget látsz egy 16 és egy 17 éves lány ott alvásánál?
Szóval a 17. születésnapjától kezdve engednéd, előtte nem? Vagy ez hogy működik??
Utolsó.
Még mindig nem értem a logikád.
Szóval véleményed szerint 16 évesen még éretlen, de a 17. születésnapján egy mágikus hatalom felruházza a világ bölcsességével?
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és nem bántam meg.
Olyat is ismerek, aki 18 évesen vesztette el, és ő megbánta, mert a tettének lényege az volt, hogy ne legyen már szűz, nem a szerelem.
Mellesleg mindenki kivan akadva, a 16-17 éveseken.
Elárulom, 4 éve, mikor kilencedikbe mentem, a gólyatáborban engem lenéztek, mikor közöltem, hogy szűz vagyok, és hogy nem volt még barátom. Szóval azért ne legyünk ennyire eltévedve, hogy biztos mindenki szent, kivéve a fránya 16-17 éveseket. Én ideálisnak tartottam akkor, és mint látható, az is volt, mert nem bántam meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!