Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 14 évesen szexelő lányt (és...

A 14 évesen szexelő lányt (és anyukáját) miért támogatták többen itt a gyakorin mint a 16-17 éves lányokat akik 2-3 év után együtt akarnak aludni/szexelni akarnak a barátjukkal?

2013. aug. 24. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
12%
Olvasd el figyelmesen a válaszom,tizenévesen fél év alatt is rengeteget érik egy gyerek,tehát nem mágikus dologról beszéltem.A másik nem mindegy hogy valaki 14 évesen már jár valakivel,és 16 évesen két éve együtt vannak vagy 16 évesen jönnek össze és 18 évesen 2 éve együtt vannak,lehet,hogy vannak érettebb 14-15 évesek,de lássuk be azért nem érettebbek 17-18 éveseknél,és lehet vannak éretlenebb 17-18 évesek de azért ritka.Csak arról beszélek,hogy nagyon nem mindegy hány éves,mert sokat változnak érnek hónapok alatt,és simán lehet,hogy 17 évesen valaki több mindenen keresztül megy érettebb,mint mondjuk 16 évesen volt.
2013. aug. 25. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon sok furcsaság van drágám,de ezt mi normális emberek soha a bánatba nem fogjuk megérteni,és ezt mondom olyan válaszolóként,akivel nagyon egyet lehetne érteni dolgokban.
2013. aug. 25. 15:18
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es válaszoló hát te se leszel már hülyébb az is biztos...

amúgy 10-es remélem nem gimis gólyatábor volt mert akkor elég nagy baj volt azzal a társasággal,bár valószínű az volt mert egyetemen ilyenért már nem néznek le senkit.

2013. aug. 25. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocs de nem vagyok hülye,de te egy gyökér vagy
2013. aug. 26. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:

13as

Gimnáziumi volt természetesen, tehát 14 éves lányokról beszéltem.

2013. aug. 27. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!