Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti milyenek vagytok/voltatok...

Ti milyenek vagytok/voltatok 16 évesen?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy öltözködési, zenei stílus, társasági élet, párkapcsolat, milyen volt a szülőkkel a kapcsolatotok?:)

Kort és nemet is ha lehet.:D

2013. aug. 22. 20:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tanulós, szürke kisegér voltam, de volt pár igazi nagyon jó barátnőm (mai napig megvannak), akikkel társasági életet tudtam élni, mozi, színház, cukrászda, buli néha. Párkapcsolatom nem volt, a csúnya lányokat már akkor is kerülték a fiúk. :-) A szüleimmel remek kapcsolatom volt, mindent meg tudtam már akkor is beszélni velük, igazi támaszaim voltak. Aztán később ugyan maradtam nagyon szorgalmas lány, kikupálódtam, és megtaláltam a szerelmet is, igazi mesébe illő történet azóta az életem, habár ha ezt 16 évesen mondják, úgysem hiszem el, akkor mindent sokkal sötétebben láttam.

23/L

2013. aug. 22. 20:55
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

Én most vagyok 16.

Öltözködés? Igazából mindenféle. A rövid, élénk színű szoknyáktól kezdve a sima farmeren át a koponyás cicanaciig minden van. Nem vagyok egy cicababa, de azért nem is egy szende kislány.

Zenei stílus: kb. mint az öltözködésem. teljesen kevert. Maroon 5, Linkin Park, kpop (koreai pop), Bikini, Copy Con, Majka, Mr. Basta, Basshunter, klasszikus zenék... szóval konkrétan majdnem minden

Társasági élet: Van sok haverom, sok barátom, de olyan igazi filmbe illő legjobb barátnőm nincs. szinte több fiúbarátom van, mint lány.

Párkapcsolat: volt már egy pár... A leghosszabb a mostani, pedig még csak 2 hónapja járunk. és ez most távkapcs.. :/ (200 km)

szülőőkkel: elélünk egymás mellett, nem mondanám rossz szülőknek, féltenek, szeretnek, próbálnak megadni mindent amit lehet. de hogy mikor beszélgettünk úgy istenigazából 2 percnél többet? talán 16 éve. :)

Még kérdés? :D

16L

2013. aug. 22. 21:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ááááá ....

Hosszú pulcsik, takartam a vékonyságomat.

Pattanásos voltam.

Béna volt a hajam is.

Nagyon rosszul éreztem magam, mivel mindenkitől (öregektől azt hallgattam, hogy milyen vékony vagyok. Ezért nem szívesen mentem ki még az utcára sem.

Úh nem is volt párkapcsolatom.

Szüleimmel jól kijöttem.

NÉha moziba mentünk a barátnőmmel, meg sétáltunk.

Zenei stílus... Hm... Nem volt konkrét kedvencem, ment a VIVA tv, aztán ennyi. :)

32N

2013. aug. 22. 21:23
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem átlagos 16 éves vagyok, bár kinek mi az átlagos :D

A öltözködési stílusom keverten lányos-nőies, többnyire olyan alsókategóriás cuccokat hordok, mint mindenki más (Bershka, Stradivarius, New Yorker, Pull&Bear, H&M, Mango és társaik).

Többnyire pop és disco zenét hallgatok, de igazából semmire sem fújolok, de pl egy rockkoncerten nehezen tudnám magam elképzelni. :)

5 ember van, akikkel folyamatosan szoktam találkozni, viszont van sok olyan, akikkel néha ha eszembe jut (vagy az ő eszébe) akkor találkozunk. Bulizni, kávézni, vásárolgatni járunk el együtt.

Párkapcsolat most nincs. :)

Szülőkkel vegyes a kapcsolat.

16L

2013. aug. 22. 22:09
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

16 vagyok :)

Öltözködés: kicsit fiús, sportosabb, de egyébként átlagos.

Zenei stílus: nincs kimondottan, a rockot nem szeretem, de meghallgatok mindenfélét.

Társasági élet: most erről mit lehet mondani... a lényeg, hogy van :)

Párkapcsolat: nincs, de remélem az elkövetkező pár hónapban összejön

Szülőkkel kapcsolat: átlagos, se jó, se rossz. A fontosabb dolgokat nem velük osztom meg.

2013. aug. 22. 22:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

-Öltözködési stílusom:átlagos volt,nem divatoltam(soha nem is fogok!).

-Zenei stílus:vegyes,kivéve a kiabálóst(ezt a mai napig utálom)

-Társasági élet:csak igaz barátokkal járkáltam össze,beszélgettünk,moziba mentünk,suli után dumáltunk..stb.

-Szülőkkel a kapcsolat:viharos,mert "apámon"(aki szerencsére nem a biológiai,mert örökbefogadtak) jobban kijöttek az alkoholista hajlamai,ezért anyával is sokat veszekedtem akkor,meg még keresztanyám mindig szekált,mert ő már 65 éves és nem csinál más csak dolgozik,mégis azt hiszi,hogy ő egy szépség,ezért mindenkit leszól és kipletykál..ebben a körben én is benne voltam és még leszek is szerintem életem végéig-engem ez a vénasszony túl fog élni,az ilyenek nem halnak könnyedén.Dehát senkinek nem kívánom a halált,ellenségek nélkül unalmas lenne az élet.

17/L-azóta 1,5 év eltelt.Nem sokat változtam.

2013. aug. 23. 02:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

hát öltözködés: szegecses cuccok, ha jó szines az se baj pl zöld tornacsuka ,piros csőnadrág, kék felsővel :D

zene: ROCKKKKKK!!! de nem vetek meg egy jó rapszámot se :D

társasági életem egyenlő a 0-val, nem nagyon jövök ki a kotrásaimmal, de anyummal nagyon jóban vagyok, mindent megtudok velük beszélni

16L

2013. aug. 23. 07:51
 8/17 anonim ***** válasza:
53%

Még azt hiszem aktuális.1 hónap múlva leszek 17 de azért írok:)

Öltözködés:néha csinosabb,néha hipszter:D néha pedig sportcipő farmer meg egy sima póló.

A hajam festett vörös. Imádom:)

Anyukámmal meg vagyok, apukámmal nem igazán

Van barátom kb. 1,5 éve

Zene:EDM, a hobbim a fotózás, aközben inkább lassú,szomorú számokat hallgatok.

Társasági élet: Van egy legjobb barátnőm, aki az unokatesóm is egyben de inkább fiúhaverjaim vannak, körülöttem a lányok elég alpáriak....

2013. aug. 23. 08:13
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Akkoriban nem igazán figyeltem oda az öltözékemre, leginkább farmer és valami New Yorker stílusú póló volt rajtam, sportcipővel, csak felvettem ami a kezem ügyébe akadt, ma már a fejemet fognám tőle, de akkor valahogy nem izgatott :D Sminket se használtam.

Zenei stílus ugyanaz nagyjából mint most de nálam ez 12 éves koromtól nagyjából ugyanaz: rock, metál, néha pop.

Társasági élet, hát nem voltam egy nagy "partiarc", igaz most se vagyok, az nem az én stílusom. BAráti köröm megvolt, 5-6 emberrel, eljártunk ide-oda, sétálni, vásárolni, beülni egy helyre, de diszkóba nem jártam soha, akkor még koncertekre sem. De amúgy akkor elég negatí voltam még és nem sok ember felé nyitottam, ez később változott meg.

Kapcsolat...hát az nem volt egyltalán.

19/L

2013. aug. 23. 12:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Öltözködés: változó, néha csinosabb, néha furcsa, kicsit olyan Effy Stonem-es, néha sportos.

Zenei stílus: mindent meghallgatok, de leginkább alternatív zenekarokat hallgatok.

Társasági élet: van 4 barátom, az ő társaságukkal szoktam eljárogatni.

Párkapcsolat: volt már, most nincs és nem is hiányzik.

Szülők: anyával nagyon jó a kapcsolatom, szinte barátnők vagyunk. Apámmal is jó, de vele annyira nem állunk közel.

2013. aug. 23. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!