37hetesen fáradékony és lassú vagyok. Tényleg csak feküdni jó. Ti hogy vagytok/voltatok ezzel?
Második baba. Nem szenvedek a meleg miatt, csak iszonyú lassú vagyok ahhoz képest,amilyen pörgős nő vagyok. A hasam borzalmas nagy. Nagyobb, mint az elsővel, pedig az is méretes volt. Alig bírok enni, mert nincs hely a gyomromban és nem sok étel esik jól. Muszáj volt figyelni a súlyomra,így megvan, hogy mit nem eszem egyáltalán. Pedig most pont olyan ételek esnének jól, ami hizlaló.Mondjuk már vagy 2hónapja semmit se híztam, csak a baba nő szépen. Tegnapi ultrahang alapján 3400gramm.
Nyitva is vagyok már, lazák a szövetek is, így bármikor indulhat a szülés. Persze én még minimum 10napig bent szeretném tartani.
Volna mit csinálni itthon még, de semmi erőm. A dolgok 95%-ban készen vannak, de fura, hogy nem akarok tenni-venni, csak ez a lassú csiga tempó és az állandó fekvés.
Lehet, hogy készülök a szülésre? A baba is így szeret lenni amúgy. Se ülni, se állni nem jó. Kis séta szokott neki tetszeni mostanában. De sokat már menni se bírok egyszerre. Fura, hogy így elhagyott az erő.
En meg csak 21.hetben vagyok, de hasonlóan mint te, saját magamhoz képest le vagy lassulva. Korabba
nKorabban a párom loholt utanam az utcán most en vánszorgom utána. Eleg ha vasarolok es megfozok es úgy elfaradok h. össze tudnék esni nekem első babam lesz, de nem gondoltam h.ilyen a terhesség. Főleg h elotte napi 12-13 ora munka siman ment
.
ha a 37. hétben ezt érzed, akkor feküdj le és pihenj ha tudsz! :D
Én is így érzem magam, de nekem esélyem nincs pihenni! A 23 hós lányom egy örökmozgó!
De amúgy a front miatt lehet!
24+5 hkm
Tök természetes, ugyanígy vagyok vele, ahogy te, csak nekem 3. baba. Semmi nem jó, de feküdni se nagyon, ülni sem, nagyon kínlódok. Nyitva vagyok én is, és folyamatos jóslók vannak, amik nagyon durvák, ráadásul már éjjel alig alszom. Az én hasam is hatalmas, pedig a baba 3,2 kg körül van, de mivel alacsony vagyok, nekem ez is nagyon nagy. Néha olyan kemény, hogy azt érzem, minimum 20 kiló, és alig bírom cipelni. Én is pörgős vagyok, de most úgy lelassultam. Én már 10 napig nem akarnám bent tartani, tőlem indulhatna, de ő jól érzi magát, hát legyen.
A gyerekekkel lemegyünk naponta a játszótérre, aztán hazavánszorgok, és ennyi mozgás elég is egy napra :)
Kitartást és könnyű szülést neked!
37+5 h km
Hasonlóképpen érzem magam, közel a 37. héthez. Néha előrobban belőlem, hogy nah, hadd csináljak már valamit, viszont azok meg olyan ötletek, hogy a család azonnal lelő, hogy menjek a sunyiba pihenni inkább. Néha tényleg egy hegyet meg tudnék mozgatni, máskor meg egy heggyel sem lehetne megmozgatni. :) Ez nálunk annyiban problémás, hogy most fogunk költözni, és mindent szeretnék sk csomagolni és pakolni kifelé, de ha néha így lemerülök, mint az akku, akkor itt nem lesz nagy haladás, már pedig a baba érkezésére már ott kell lennünk! Még jó, hogy a család nagy és sokan ajánlkoztak segíteni. Nem tudom, mi lenne most velünk nélkülük.
Kitartás! Pár hét és kezünkben tarthatjuk a kis Törpördögöket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!