21 hetesen C2000 a méhszáj-értékem, ezzel tényleg feküdni kellene?
Bizony jobb félni mint megijedni! Nekem is C3000 volt eddig, most 33 hetesen lett C2000, és még így is azt mondja az orvos, többet pihenjek.
Vedd komolyan amit az orvos mond, és a stresszmentes ülőmunka helyett inkább feküdj, amennyit lehet. Mivel meg van rövidülve a méhnyak, ez már bármikor kinyílhat. De ha többet pihensz, fekszel, akár javulhat is még ez az érték.
A barátnőmnek volt C2000 érték 20 hetesen, majd C2001 lett, be is fektették a kórházba, egy hónapig bent volt, csak úgy engedték haza, hogy javultak az értékei(a részleteket nem tudom), végül időben szült.
A keményedésre meg mindenképp szedj MagneB6-ot vagy Magnerotot.
Minden jót!
Nem hiszem, hogy egész nap feküdnöd kéne. Mikor úgy érzed, hogy keményedsz, akkor pihenj le. Ne terheld túl magad, ne takarít egész nap, azért próbálj picit semmittenni. Van, akinek eleve rövidebb a méhszája. Nekem 3100-al mondta a doki, hogy maradjak otthon. Nem tettem, amíg kényelmes volt, addig dolgoztam, jöttem-mentem, persze ügyeltem rá, hogy eleget pihenjek, délután mindig lefeküdtem aludni. Magnéziumot gondolom javasolta az orvosod, abból ha nagyobb adagot szedsz a szokásosnál, megelőzhetők a görcsök. Esetleg kérdezz meg másik orvost is. Viszont ha gyakoribbak lesznek a keményedések, akkor mindenképp az orvosra hallgatnék.
Nálam a 20. héttől hetente, kéthetente előfordult minimális vérzés, és elég sokat keményedtem, ezek szépen elmúltak az utolsó másfél hónapra, időre született a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!