Meddig kell pihenni és sokat feküdni annak, akinek a 25. héttől 1 cm-re kinyílt a külső és a középső méhszáj?
Figyelt kérdés
Tegnap töltöttem be a 32. hetet. Jövő hétfőn, már 33 hetesen megyek majd dokihoz. Tudom, hogy még egy-két hetet ki kell bírnom, de a csípőm már teljesen kivan, éjszakánként alig alszom valamit, mivel szinte egész nap fekszem. Vagy nem is kéne ennyit feküdnöm, csak túlzásba viszem?2008. dec. 23. 18:49
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ha már eddig kibírtad, akkor még próbáld meg a 36, hétig így kihúzni. Jól csinálod, kitartás! A 36.héttől már nem lesz baj,ha jön a babád, addigra kifejlődik a tüdeje is. Pihenj, majd az ünnepek alatt gyorsabban megy az idő is.
Boldog karácsonyt, és sok kitartást!
30.hetes, szintén pihenésre ítélve a 21. héttől.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én a 29. héttől feküdtem (kórházban!), pedig 'csak' a külső méhszáj volt nyitva 1 cm-re. Nem volt sajnos elég a magneB6 a méhösszehúzódások leállítására, ezért infúzióban kaptam a magnéziumot. Haza sem engedtek szülésig, ami pont 36 hetesen indult meg és fél óra alatt lezajlott, pedig első baba.
Kellemes ünnepeket!
16 hós kislány anyukája
3/3 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy az orvosok is mennyire különböző véleményen vannak a kinyílt méhszájjal kapcsolatban. Én nem is tudom mit csinálnék, ha kórházba kerülnék, főleg ha egészen a szülésig. De inkább attól tartok, hogy nehezen fogom tudni megszülni, mivel ennyi fekvés után még a séta is nehezemre esik, nemhogy egy szülés. Az első gyerekemmel is így voltam, és bár 4 óra alatt meglett, sokat szenvedten vele (erő hiányában). De majd meglátom mit mond a doki hétfőn. Kellemes ünnepeket kívánok mindegyikőtöknek.
2008. dec. 25. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!