37hetesen fáradékony és lassú vagyok. Tényleg csak feküdni jó. Ti hogy vagytok/voltatok ezzel?
Második baba. Nem szenvedek a meleg miatt, csak iszonyú lassú vagyok ahhoz képest,amilyen pörgős nő vagyok. A hasam borzalmas nagy. Nagyobb, mint az elsővel, pedig az is méretes volt. Alig bírok enni, mert nincs hely a gyomromban és nem sok étel esik jól. Muszáj volt figyelni a súlyomra,így megvan, hogy mit nem eszem egyáltalán. Pedig most pont olyan ételek esnének jól, ami hizlaló.Mondjuk már vagy 2hónapja semmit se híztam, csak a baba nő szépen. Tegnapi ultrahang alapján 3400gramm.
Nyitva is vagyok már, lazák a szövetek is, így bármikor indulhat a szülés. Persze én még minimum 10napig bent szeretném tartani.
Volna mit csinálni itthon még, de semmi erőm. A dolgok 95%-ban készen vannak, de fura, hogy nem akarok tenni-venni, csak ez a lassú csiga tempó és az állandó fekvés.
Lehet, hogy készülök a szülésre? A baba is így szeret lenni amúgy. Se ülni, se állni nem jó. Kis séta szokott neki tetszeni mostanában. De sokat már menni se bírok egyszerre. Fura, hogy így elhagyott az erő.
Köszi,h írtatok!
A meleg nem igazán érdekel amúgy. Persze nem kellemes, de azért szerintem jól bírom. Még vezetek is és nekem is van egy majdnem 3éves de mivel szüleimmel élünk, így nagyon sokat segítenek. Illetve eddig nem volt túl sok szükség arra, hogy ők lássák el a gyerekemet, de most már este ők fürdetik és már hosszú sétákra nem én megyek vele.
Sokat alszik a baba is és ez nagyon fura. Az elsővel nem emlékszem arra, hogy ennyire nyugis lett volna a végén a pocakban. Van, hogy már zavar, hogy miért alszik órákon át és felkeltem, hogy tessék szépen kicsit mocorogni.
De valóban furcsa ez a nyugalom saját magam részéről, hiszen pár hete még le se lehetett lőni, olyan lendületben voltam.
Mindenkinek kitartást kívánok és akinek közel az idő, annak könnyű szülést ! :) Vigyázzatok magatokra !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!