Gynipral infúziós kezelést kapok, hány hétig kell kórházban feküdni vele?
Én 34 hetesen kerültem be, az alkohol és a magnézium nem használt, utána kaptam a gynipralt, két hétig. Amikor betöltöttem a 36. hetet, akkorra úgy-ahogy jól voltam, mondták, hogy ha már akar a gyerek, akkor jöjjön... erre kivárta magától a 40. hét-1 napot...
Ki mondta, hogy nem lehet vele leállni? Emlékeim szerint más kismama is kapta a kórteremben, de 1 hét után ő is hazament...
Inkább az orvossal beszélj, vagy ápolónőkkel. A szobatársak tudnak meredek dolgokat mondani, aztán terjednek a hülyeségek, félinformációk és rémtörténetek a nagynéni szomszédjának a keresztlányának a volt munkatársáról, aki fogyatékos kétfejű szörnygyereket szült - ja, és kísértetesen hasonlított a TE helyzetedre...
Amúgy nekem is már a betöltött 35. hét után fel is merült, hogy tovább nem nyomatják, ha megszületik is a baba, akkor már fejlett, nem koraszülött. Szóval szerintem semmiképp nem várják meg a betöltött 40. hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!