Van más is akinek 31hetesen 3100 a méhszáj? Remélem kibírja még a babám vagy 5 hétig oda bent.
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 18:18
1/5 anonim válasza:
Á,ez nem vészes! nekem (4. gyerkőc)a 19. héten volt ennyi,4 hét múlva már csak 2100.A 34. hétig fektér + emelt Mg,utána mindent csináltam amit előtte is (bolt,ovi,hókotrás...stb),végül a 39.hét végén szültem.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
2/5 anonim válasza:
Nekem a 20. héten volt ennyi :) és terminusig kihúztuk. Ez semmi, nem kell aggódni miatta. Csak ne erőltesd meg magad, ha nem muszáj.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,biztatást.Már van egy gyerkőcöm és mellette nem könnyű a pihenés de azért amikor csak tudok pihenek!
2013. júl. 3. 19:04
4/5 anonim válasza:
Nekem a 30. héten 1111 es volt a méhszájam... riogattak, hogy örüljek ha kihúzzuk 36. hétig...
Kiirt napra született meg a babám, persze sokat pihentem, nem erőltettem magam :)
Simán kihúzhatod te is a végéig, nyugi :)
Élvezd ki az utolsó heteket :P
5/5 anonim válasza:
Ikrekkel 32 hetesen 2100 volt, 35 hetesen 2221 és 39+5 héten terv. császárral születtek a csajok, szóval ha rajtuk múlott volna, lehet túl is viszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!