Hányadik hétig mertetek hason feküdni?
Szia! ez nálam nem merés kérdése volt :) inkább, hogy meddig esett jól és nekem a 14. hétig, onnantól már kényelmetlen volt egy darabig, mostanra már fájdalmat okozna ha úgy feküdnék...
18h km
Pontosan nem tudom megmondani, meddig tudtam hason aludni, de elég sokáig. igaz, nem volt nagy pocakom... Talán úgy a 20. hétig, onnantól látszott egyáltalán,hogy van odabent valaki. Egyébként, ha babád jelzi, mikortól kényelmetlen neki, ha hason alszol :)) itt egy kérdés, válasz a kismamablogról hasonló témában:
"Böbe szerint:
2010. március 01. hétfő 14:37-kor
Szia. Engem olyan dolgok érdekelnének hogy a terhesség hányadi hetéig lehet hason aludni? Meg mennyire árt a forro vizes fürdö? Meg biciklizéssel kapcsolatban lenne még olyan kérdésem, hogy mennyire baj ha zötykölödös utakon biciklizek, megmutatja a baba ha már nagyon nem tetszik neki vagy inkább vigyázni kell vele, toparton szoktam földes uton biciklizni, nem éreztem semmilyen fájdalmat, csak aggodom. Köszönöm szépe valaszod, most a 20. hétben vagyok.
Válasz: Hason aludni addig aludhatsz, amíg kényelmes. A biciklizéssel is ugyanezt tudom mondani, ha nem kényelmetlen, kellemetlen, addig mehet. Viszont a forró vizes fürdést nem nagyon szabad túlzásba vinni, bár ha a terhesség rendben zajlik, nem valószínű, hogy gondot okoz. De ezt is érezni fogod, ha már nem esik jól, úgyis kiszállsz, vagy legközelebb nem engedsz olyan forró vizet."
Én ahogy megláttam a pozitív tesztet,már nem mertem hason aludni :-D
9 hós kislány anyukája
Amíg kényelmes volt, a kisasszony jelezte ha már nem jó. De szinte a végéig felhúzott térddel az oldalamon aludtam. Vagyis úgy a "pocimra dőlve".
3,5 hós anyuka
Én nagyon kevés ideig tudtam hason fekve aludni... :( A terhességem elején feszült a cicim állandóan, akkor azért nem tudtam hasra feküdni. Utána nőtt a poci, akkor azért nem. Most meg a tejcsi miatt feszül a cicim, most ezért nem tudok hasra feküdni... Pedig mindig úgy aludtam a legjobbat!
3 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!