Hanyadik hetig vetelhetek el?
Szia!
Miért nem mész orvoshoz?
A sok abortuszellenes imád bűntudatot és félelmet kelteni másokban, egyáltalán nem törvényszerű, hogy ne tudd kihordani a kisbabádat.
Ha görcsölsz menj dokihoz, de ne stresszelj, ha annyira sok nő nem esne teherbe és vetélne abortusz után, akkor nem lenne olyan ember,akinek 4-5 abortusza volt + gyereke is van.
Hogy lehetsz ennyire negatív?! Nekem is volt egy vetélésem és amikor màsodszorra teherbe estem, egyszersem engedtem àt magam a rossz gondolatoknak. Tessék meg emberelni magad és örülj! Nekem is görcsölt a hasam, de az azért van mert tàgul a méhed. Természetesen menj orvoshoz hogy megnyugodj, de ne izgasd magad feleslegesen mert az csak àrt!
35 hkm
19 évesen volt abortuszom és most 29 évesen szültem egy egészséges kislányt. Ne azon agyalj, hogy milyen rossz dolog történhet, hanem koncentrálj arra, hogy semmi gond nem lehet.
Sajnos nem kell ahhoz abortusz, hogy elmenjen valakinek a babája. Ne izgulj, nem lesz semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!