Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik hetig vetelhetek el?

Hanyadik hetig vetelhetek el?

Figyelt kérdés
18evesen volt egy abortuszom egeszsegugyi okokbol es most teszt alapjan terhes vagyok es szeretnem megtudni h amostani terhesegemet befolyasolhatja e az abortusz es h elvetelhetek e mert mostanaban surun gorcsol az alhasam?
2011. júl. 25. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudlak semmilyen dátummal megnyugtatni. Bármikor elveszítheted a babádat. A 24. hétig vetélés, utánna halva születés. A vetélésel túlnyomó része a 12. hét előtt történik.
2011. júl. 25. 22:55
 2/7 A kérdező kommentje:
milyen elojelei lehetnek annak ha mar keso es elvetelek most az 5 hetnel tartok
2011. júl. 25. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Miért nem mész orvoshoz?

A sok abortuszellenes imád bűntudatot és félelmet kelteni másokban, egyáltalán nem törvényszerű, hogy ne tudd kihordani a kisbabádat.

Ha görcsölsz menj dokihoz, de ne stresszelj, ha annyira sok nő nem esne teherbe és vetélne abortusz után, akkor nem lenne olyan ember,akinek 4-5 abortusza volt + gyereke is van.

2011. júl. 25. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Szia!ne is gondolj ilyenre az első 12 hétben gyakoriak az alhasi görcsök puffadás érzet ,az meg nem befolyásolja hogy volt abortuszod .ha teheted ne emelj pihenj sokat és szedj kismama vitamint és magne B6ot az nagyon fontos megszünteti a görcsöket és sok mindent megelőz boldog babavárást és ne stresszelj:))))
2011. júl. 25. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
A vetélést általában két tünet jelzi. Erős alhasi görcs és vérzés. De ezek megléte mellett is megmaradhat a baba. Biztosat csak az orvos mondhat az ultrahang alapján.
2011. júl. 25. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz ennyire negatív?! Nekem is volt egy vetélésem és amikor màsodszorra teherbe estem, egyszersem engedtem àt magam a rossz gondolatoknak. Tessék meg emberelni magad és örülj! Nekem is görcsölt a hasam, de az azért van mert tàgul a méhed. Természetesen menj orvoshoz hogy megnyugodj, de ne izgasd magad feleslegesen mert az csak àrt!

35 hkm

2011. júl. 26. 00:17
 7/7 anonim ***** válasza:

19 évesen volt abortuszom és most 29 évesen szültem egy egészséges kislányt. Ne azon agyalj, hogy milyen rossz dolog történhet, hanem koncentrálj arra, hogy semmi gond nem lehet.

Sajnos nem kell ahhoz abortusz, hogy elmenjen valakinek a babája. Ne izgulj, nem lesz semmi gond!

2011. júl. 26. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!