Hányadik hétig kell szedni a magneb6-ot?
Nekem az orvos mondta hogy szedjem csak nyugodtan,sokszor görcsöltem!Most vagyok 33+2 napos,gondolkodtam rajta,hogy abba hagyom,csak félek a koraszüléstől!
Ma vettem egy 50 szemesen,azt még beadagolom magamnak!Bajom nem lehet tőle!!
elvileg a 36 betöltött hétig szabad szedni. de, szerintem ha sokat görcsölsz/görcsöltél, akkor az egyedi elbíráslás alá esik, és majd az orvos megmondja.
én a 34. hetet kezdem holnap, már kb. 10 hete vannak keményedéseim, és a méhnyak már 2 hete is meg volt rövidülve 1 ujjnyira, szóval én ma megyek megint a dokihoz, és tutira meg fogom kérdezni, hogy akkor a magnerotot meddig szedjem? mert én se szeretnék korábban szülni (az elsőt túlhordtam, de akkor jóval többet ültem és pihentem, most a kislányom mellett nem nagyon lehet).nem fogom adottnak venni a 36 hetet.
Én nyugodtabb vagyok,hogy szedem!Így biztos időbe jön és nem elöbb!!Már nincs sok vissza!:))
Boldog babavárást mindenkinek és utána pedig kellemes babázást!!
3. vagyok. Most jöttem meg az orvostól, rákérdeztem erre, és azt mondta, ha betölti az ember lánya a 36. hetet, akkor nem szabad tovább szedni, akkor se, ha azért szeded, mert keményedsz, görcsölsz etc.
úh. én addig fogom szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!