Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig kell szedni a...

Hányadik hétig kell szedni a magneb6-ot?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 13:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Max. 36., illetve amíg az orvosod javasolja.
2011. júl. 15. 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Én csak akkor és addig szedtem amíg görcsöltem.
2011. júl. 15. 13:58
 3/12 A kérdező kommentje:

Nekem az orvos mondta hogy szedjem csak nyugodtan,sokszor görcsöltem!Most vagyok 33+2 napos,gondolkodtam rajta,hogy abba hagyom,csak félek a koraszüléstől!

Ma vettem egy 50 szemesen,azt még beadagolom magamnak!Bajom nem lehet tőle!!

2011. júl. 15. 14:03
 4/12 anonim ***** válasza:

elvileg a 36 betöltött hétig szabad szedni. de, szerintem ha sokat görcsölsz/görcsöltél, akkor az egyedi elbíráslás alá esik, és majd az orvos megmondja.

én a 34. hetet kezdem holnap, már kb. 10 hete vannak keményedéseim, és a méhnyak már 2 hete is meg volt rövidülve 1 ujjnyira, szóval én ma megyek megint a dokihoz, és tutira meg fogom kérdezni, hogy akkor a magnerotot meddig szedjem? mert én se szeretnék korábban szülni (az elsőt túlhordtam, de akkor jóval többet ültem és pihentem, most a kislányom mellett nem nagyon lehet).nem fogom adottnak venni a 36 hetet.

2011. júl. 15. 14:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy amint betöltöm a 37. hetet, ne szedjem tovább. Sokat keményedett a hasam, azt mondta, kell a magnézium, nehogy meglegyen hamarabb a baba. Hiába megvannak a méretei, egészséges, nem hiányozna nekünk, hogy koraszülöttként kezeljék, aztán kontrollokra járogassunk vissza, stb. Egy hete hagytam abba, azóta már jóslóim is vannak, elég sűrűn egy nap. Utána azért nem szabad szedni, hogy nehogy fájásgyengeséget okozzon. Ha jönni akar a baba, már jöhet nyugodtan.
2011. júl. 15. 16:02
 6/12 anonim ***** válasza:
NEM KELL, ha nincs semmi ,ami indokolná, én nem szedtem csak az amnio előtt és után pár napig, amúgy nem
2011. júl. 15. 16:53
 7/12 A kérdező kommentje:

Én nyugodtabb vagyok,hogy szedem!Így biztos időbe jön és nem elöbb!!Már nincs sok vissza!:))

Boldog babavárást mindenkinek és utána pedig kellemes babázást!!

2011. júl. 15. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Most jöttem meg az orvostól, rákérdeztem erre, és azt mondta, ha betölti az ember lánya a 36. hetet, akkor nem szabad tovább szedni, akkor se, ha azért szeded, mert keményedsz, görcsölsz etc.

úh. én addig fogom szedni.

2011. júl. 15. 17:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Bár a "nagy könyvek" a 36. hetet javasolják,én mégis a 39-40. hétig szedtem mind a 2x. Nekem a kutya nem mondta,hogy hagyjam abba a 36. hetet betöltve!
2011. júl. 15. 18:15
 10/12 anonim válasza:
Szia! nekem is mondta doki, h szedjem, már másfél éve szültem, és ma láttam a reggeliben, h. nem is kell szedni mert nem használ semmit.nyugodtan nézd vissza www.rtlmost.hu/reggeli
2011. júl. 15. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!