Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti milyenek vagytok/voltatok...

Ti milyenek vagytok/voltatok 16 évesen?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy öltözködési, zenei stílus, társasági élet, párkapcsolat, milyen volt a szülőkkel a kapcsolatotok?:)

Kort és nemet is ha lehet.:D

2013. aug. 22. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Öltözködés: Átlagos,kicsit fiús,és néha hipster.

Zenei stílus:folk,rock,punk

Társasági élet: 1 legeslegjobb barátnő,1 legjob barátnő+ 6-8 ember,akikkel szintén eltudok menni szórakozni.

Párkapcsolat:kb. 3 éve volt 2,5 hónapra,szóval ha úgy vesszük még semmi komoly nem volt.

Kapcsolatom anyával:Sokat veszekedünk,de attól még imádjuk egymást,és általában nem tartunk haragot,nagyon jó a viszonyunk,talán mert csak mi vagyunk egymásnak.

apámmal:nem tartom vele a kapcsolatot.

2013. aug. 23. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

17 vagyok, de azért válaszolok :)

Öltözködési stílus : Kicsit lázadóbb, feltűnőbbb, de igényes, és nem szakadt

Zenei stílus : Rock, metál, punk leginkább, de mást is hallgatok ha megtetszik.

Társasági élet : Van. Sok a haver akikkel szórakozunk, főleg így nyáron.

Párkapcsolat : Több mint egy éve van :)

Szülőkkel kapcsolatom : Az átlagosnál jobb, imádom őket.

2013. aug. 23. 15:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, kihagytam, hogy lány vagyok :)
2013. aug. 23. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Öltözködés: hát szeretem a cuki dolgokat meg a fekete cuccokat. Kicsit elegánsabban öltözködök mostmár. nem hordok p.csagatyát,cicanadrágot,trikókat meg amcsizászlós cuccokat

zenei stílus: klasszikus,jazz,rock

társasági élet: vannak barátaim, van pár internetes barátom,akit szeretnék megismerni élőben is, egy legjobb barátnőm van

párkapcsolat: nem volt, mert nem vagyok könnyen kapható,de folyamatban van

szülőkkel: anyával tizes skálán mondjuk 2

apával mondjuk 8

16L

2013. aug. 23. 19:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Öltözködés: Farmer + színes póló, színes nadrág + fekete póló, néha szoknyával kicsit elegánsabban, fél cipő vagy dorkó, ékszernek gyűrű, néha karkötő, alapjáraton véve szerintem átlagosan

Zenei stílus: rock, de azért van egy pár pop szám amit imádok, de ha pl. olyan társasággal vagyok akkor szinte bármilyen zenét meg tudok hallgatni éppen

Társasági élet: Van egy legjobb barátnőm (elég viharos kapcsolat), ezen kívül viszonylag sok barátnőm, és néhány haverom. Diszkóba meg ilyen helyekre nem járok.

Párkapcsolat: Semmi komoly. Tudom, hogy bejöttem 1-2 srácnak, de miattam nem lett komoly kapcsolat, ezenkívül 2 sráccal csókolóztam, de olyanokkal, akiknek tudom, hogy nem jelentettem sokat, és ők se nekem. Egyelőre nem akarok még komoly kapcsolatot.

Szülők: Apukám nagyon sokat dolgozik, nincs vele semmi bajom, de nem is szoktam vele beszélgetni, csak ha valahol ott akarok aludni, vagy a sulira kéne valami, akkor szólok neki. Anyukámmal régen jó volt a kapcsolatom, de most már ő se nagyon ér arra rá, hogy beszélgessünk, közös programunk legyen, vagy ilyenek. Szóval mindkettővel olyan semleges.

16/L

2013. aug. 24. 00:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindenféle zene, főleg rock, és dubstep.

Óriási hangulatingadozások.

Főleg melankólikus hangulat, világmegváltó gondolatok, aztán zuhanás a realitásba.

Öltözködés: Az öltönyt imádom. Mindennapi viselet: Farmer, visszafogottabb sportcipő, póló+pulcsi, póló+ing, vagy simán póló. Télen bőrkabát, az összes többi már nem pulcsinak minősülő kabátféleséget utálom.

A fejfedőkkel szintén hadilábon állok.

A hajam már jócskán szembelógós volt, aztán balga voltam, és pár napja levágattam, pedig a hosszú haj tükrözte igazából a személyiségem szerintem, úgy jobban éreztem magam.

Társasági élet: Társaságfüggő vagyok, meghalnék a barátaim nélkül. Simán ismerkedek utcán, akár csak egy kávé idejére is leülök beszélgetni, aztán továbbállok.

A barátaim szerint "fura" vagyok, folyton cseszegetnek, ha depis a hangulatom, pedig ez annyiban nyílvánul meg ha velük vagyok, hogy csendesebb vagyok, esetleg filozofálok, amin ők elhümmögnek, majd folytatják a beszélgetést.

Ennek ellenére mindig mindenhova hívnak, és bár ennek okát nem tudom, de nagyon jól esik.

"Megfelelő" lányt még találtam, túl magasak az elvárásaim. Ha mégis találok egy lányt, aki tetszik, akkor ő nem viszonozza az érzéseimet.

Csak anyukám él. Hullámvölgy a kapcsolat, van, hogy heteken át csak bszogat, ordítozik velem, viszont mióta tudom hogy neki nagyobb szüksége van rám, mint nekem rá (elég... egyedi... a helyzet), azóta csitítgatom, és szokszor elszalad velem a ló.

Remélem kielégítettem a kíváncsiságod. Ha szeretnél még valamit tudni írj, unatkozok! :)

16/f

2013. aug. 26. 10:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Öltözködés: Szeretem a nőies ruhákat, a stílusomat talán romantikusnak mondanám. Hétköznapokon farmert hordok hozzá inget vagy valamilyen pólót, ha hideg van, akkor olyan gombolós kardigánt is. Általában balerina cipőt szoktam hordani, de szeretem a magassarkút is, amit alkalmakkor veszek föl. Ja, és imádom a fülbevalókat.:)

Zene: Nem nagyon szoktam zenét hallgatni, da ha hallgatok általában olyanokat, amik valami miatt megtetszenek. De ha valamilyen stílust választani kéne, akkor a klasszikust és a rockot mondanám. :)

Társasági élet: A suliból van egy-két lány, akikkel jóban vagyok, de velük nem találkozok sűrűn(az iskolán kívül). Még van 2-3 barátnőm, de őket sem mondanám a legjobb barátaimnak. Bulizni nem szoktam, inkább csak mozi, séta stb.

Párkapcsolat: Még nem volt párkapcsolatom, úgy érzem, hogy nem maradtam le semmiről, nem siettetem a dolgot.:)

Szülőkkel való kapcsolat: A környezetemben élő tizenhat évesekhez képest szerintem jobb a kapcsolatom a szüleimmel. Nem szoktam minden egyes apró dolgot az orrukra kötni, de a fontos dolgokat elmondom anyukámnak. Apukámmal is jóban vagyok, de anyukámmal jobban meg tudom beszélni a dolgokat. :)

16/L

2013. aug. 30. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!