Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányotoknak engednétek...

15 éves lányotoknak engednétek, hogy barátja (fiúja) legyen?

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 21:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem... Hanem egyszer az udvarias, megértő, masszor a vad, rossz fiú kell az ilyen időseknek. Hidd el, tudom. Most elem at... Egyetértek a szüleimmel, hogy nem engedik.
2013. dec. 9. 06:28
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azért ne általánosíts magadból..
2013. dec. 9. 08:20
 33/37 anonim ***** válasza:
87%

Ízlésvilág? Ez hülyeség, már ne haragudj. Nekem 14 évesen volt az első barátom (akivel csókon kívül nem volt semmi), és mostani szemmel nem értem, mégis mit láttam benne anno, mert sokat változtam azóta, de ez nem jelenti azt, hogy sérültem emiatt, max. csak jót röhögök magamon, hogy mégis hogy kezdhettem egy ilyen alakkal.

Kérdező: én nem vagyok szülő, egy jó ideig még nem is leszek, de igen, engedném, hiszen nekem is engedték.

2013. dec. 9. 19:24
 34/37 anonim ***** válasza:
8%
Jajj ne hülyéskedjetek már!! Egy 15 éves gyereknek ne hogy már az ellenkező nemen járjon az esze. Tanulni kéne, egzisztenciát teremteni, de én vagyok a hülye, pontozzatok le -.-
2013. dec. 9. 19:37
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Viszont 16 évesen sokaknál már oké a szex? Figyelj, 13-14 évesen elkezd valaki pasizni, 16 éves korára, ha értelmes, akkor eljut egy olyan szintre, hogy képes legyen a komoly párkapcsolatra, vagy legalább éretten hozzáállni a dologhoz. A 16 évesek jelentős része meg már szexel, szóval inkább tapasztalja meg, milyen egy párkapcsolat, mert 1 év alatt nem lehet elég tapasztalatot szerezni ezen a téren. Persze vannak kivételek. És én azt is gondolom, hogy jó dolog megtanulni azt, hogy hogyan figyeljen a gyerek a párkapcsolat mellett a sulira, a barátokra. Mármint a gyereknek kell ezt megtanulnia, legalább nem 18 évesen érettségi előtt szenved ezzel.
2013. dec. 9. 20:06
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó igazad van. Ment a zöld kéz részemről.
2013. dec. 9. 21:17
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
A barát, a nemi élet, és a tanulás nem zárja ki egymást. Rengetegen vannak, akik egyetemen professzorok, de mellette kikezdenek vizsgáztatáskor minden második diákkal. Tesóm egyetemista, mesélt ezt-azt.
2013. dec. 9. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!