Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányotoknak engednétek...

15 éves lányotoknak engednétek, hogy barátja (fiúja) legyen?

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 21:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

67%-os!

A válaszaidnak köze nincsen ahhoz, amit a kérdező tudni szeretne, vagy ahhoz, amiről a többi válaszadó beszél. Ha a világgal ennyi problémád van, írj ki saját kérdést, és vitassátok meg ott.

Attól, hogy valakinek 15 évesen barátja van, az még nem a "haladó kor" meg a "romló világ" oka... Régen is volt olyan, hogy az ember ennyi idősen már jártak. A különbség az, hogy manapság sokkal gyakoribb, hogy beleugranak olyan dolgokba, amikkel a korábbi generációk vártak. De ennek semmi köze nincs a kérdéshez.

Kérdező: teljesen normális, ha 15 évesen az ember jár valakivel. Nekem is volt barátom ennyi idősen. Természetesen nem tartott sokáig, mert még nem voltunk túl érettek egy komoly kapcsolathoz, de eljártunk együtt fagyizni, moziba, cukrászdába, sétálni, stb. Kézen fogva sétálgattunk és adtunk egymásnak szájrapuszit :D Szerintem ennyi idősen ennyi elég. Annak a szülőnek, aki ennyit nem enged a gyerekének, nagyon nagy gond van a fejében.

2013. dec. 7. 10:12
 12/37 anonim ***** válasza:
0%

Nem utolsó egyáltalán nem normális, hogy 15 évesen barátja van.

Arról a korról meg amikor 18 évesen már feleségek voltak felesleges beszélni, mert idejét múlt. Kérdező sem fo 2 év múlva házasodni.

2013. dec. 7. 10:20
 13/37 anonim ***** válasza:
62%

Egy szót nem szóltam arról, hogy 18 évesen házasodtak... egyáltalán nem erre gondoltam, nem véletlenül nem írtam ilyesmit.

Remélem nem szül gyereket az, aki ennyire korlátozni akarja.

2013. dec. 7. 10:21
 14/37 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem már az is érdekes, hogy erre engedélyt kellene kérni. Amíg nem szexeltek mire kelljen engedély? Az első barátom 12 évesen volt, hazamentem, kijelentettem, hogy van, oké. Utána volt még egy, majd 13 évesen egy idősebb fiú (17) és vele sincs semmi gond, vele elbeszélgetett apám, de amúgy kedvelik és még mindig járunk. Nem is kell a pasi ügynek nagy feneket keríteni, csak annyit kell szerintem mondani, hogy ha le akarnak feküdni, akkor előbb szóljanak.

15/l

2013. dec. 7. 10:23
 15/37 anonim ***** válasza:
0%

# 13/14

Te meg majd egyszer talán felnőtt leszel.

2013. dec. 7. 10:25
 16/37 anonim ***** válasza:
76%
Hogy jön ide a pasizáshoz az éretlenség? Ez egy ösztönös dolog, mint a kisgyerekeknél a mászás pl ha azt kezdik az átlagnál korábban sem mondod azt, hogy nem kisfiam, kislányom, nem mászhatsz, mert kicsi vagy hozzá. A párkapcsolat is egy ösztönös dolog és hozzátartozik a szocializálódáshoz. Persze, rá lehet szólni a gyerekre, ha túlzottan pasizik, de nem szabad tiltani, mert érzékenyebb gyereknél például azt is okozhatja a dolog, hogy később bűntudat alakul ki benne, ha ismerkedik. Ráadásul könnyű titkolni. Ha titokban csinálja, hamarabb jöhet a szex is. Csak annyi kell, hogy a pasi közel lakjon. Na mindegy én a tiltók gyerekeit teljes szívből sajnálom, mert ez hozzátartozik a kamaszodáshoz, a fejlődéshez és van, akinél ez 12 évesen kezdődik, van, akinél 16 évesen, lehet kezelni a helyzetet és a végén lehet, hogy meg is kedveli a család a gyerek párját. Pl a barátomat nagyon kedvelik a szüleim, a tesóim mégjobban, én meg az ő családjával vagyok jóban és ennek csak örülni tudok, hogy pár balhé ellenére a két család jól kijön.
2013. dec. 7. 10:38
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem engedném, max titokban tartja. Ha le akarnának feküdni, az mondjuk nem tetszene, szerintem azzal várhat 17-18 éves koráig, de barátja lehet.
2013. dec. 7. 11:37
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne egy 15 éves lánynak fiúja? Magyarázza már meg valaki. Pár csók, ölelés, ide-oda eljárogatás nem hinném, hogy akkora bűn ennyi idősen. Persze ne egy 25 évessel kezdjen kapcsolatot, de szerintem egy 1-3 évvel idősebb srác még simán belefér.
2013. dec. 7. 12:48
 19/37 anonim ***** válasza:
0%

Én 13 éves vagyok, most flörtölök egy sráccal, ha összejön, lesz barátom, méghozzá nem az első.

A szüleimnek meg minek jelentsem be?

2013. dec. 7. 18:30
 20/37 anonim ***** válasza:
0%
Na, a 19-es válaszoló a tipikus esete annak, aki nem érdemli meg, hogy szülei legyenek...
2013. dec. 7. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!