15 éves lányotoknak engednétek, hogy barátja (fiúja) legyen?
67%-os!
A válaszaidnak köze nincsen ahhoz, amit a kérdező tudni szeretne, vagy ahhoz, amiről a többi válaszadó beszél. Ha a világgal ennyi problémád van, írj ki saját kérdést, és vitassátok meg ott.
Attól, hogy valakinek 15 évesen barátja van, az még nem a "haladó kor" meg a "romló világ" oka... Régen is volt olyan, hogy az ember ennyi idősen már jártak. A különbség az, hogy manapság sokkal gyakoribb, hogy beleugranak olyan dolgokba, amikkel a korábbi generációk vártak. De ennek semmi köze nincs a kérdéshez.
Kérdező: teljesen normális, ha 15 évesen az ember jár valakivel. Nekem is volt barátom ennyi idősen. Természetesen nem tartott sokáig, mert még nem voltunk túl érettek egy komoly kapcsolathoz, de eljártunk együtt fagyizni, moziba, cukrászdába, sétálni, stb. Kézen fogva sétálgattunk és adtunk egymásnak szájrapuszit :D Szerintem ennyi idősen ennyi elég. Annak a szülőnek, aki ennyit nem enged a gyerekének, nagyon nagy gond van a fejében.
Nem utolsó egyáltalán nem normális, hogy 15 évesen barátja van.
Arról a korról meg amikor 18 évesen már feleségek voltak felesleges beszélni, mert idejét múlt. Kérdező sem fo 2 év múlva házasodni.
Egy szót nem szóltam arról, hogy 18 évesen házasodtak... egyáltalán nem erre gondoltam, nem véletlenül nem írtam ilyesmit.
Remélem nem szül gyereket az, aki ennyire korlátozni akarja.
Szerintem már az is érdekes, hogy erre engedélyt kellene kérni. Amíg nem szexeltek mire kelljen engedély? Az első barátom 12 évesen volt, hazamentem, kijelentettem, hogy van, oké. Utána volt még egy, majd 13 évesen egy idősebb fiú (17) és vele sincs semmi gond, vele elbeszélgetett apám, de amúgy kedvelik és még mindig járunk. Nem is kell a pasi ügynek nagy feneket keríteni, csak annyit kell szerintem mondani, hogy ha le akarnak feküdni, akkor előbb szóljanak.
15/l
# 13/14
Te meg majd egyszer talán felnőtt leszel.
Én 13 éves vagyok, most flörtölök egy sráccal, ha összejön, lesz barátom, méghozzá nem az első.
A szüleimnek meg minek jelentsem be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!