Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányotoknak engednétek...

15 éves lányotoknak engednétek, hogy barátja (fiúja) legyen?

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 21:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

No és miért?

Nem hazudok sosem a szüleimnek, beszélgetek velük, szeretjük egymást, tökéletesen működik a keresztény családmodell is, meg minden... de a magánéletemhez mi közük van?

Nem is ismersz, honnan a f.ból tudod, hogy ki vagyok?

2013. dec. 7. 18:53
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és ez nagyon sértett, mert már nem először neveznek hasonlónak, kereszteltek már abortuszmaradványnak, csak mert más a gondolkodásmódom, meg az érdeklődési köröm, mint kortársaimnak (ők kínát, meg koreát istenítik, én az európai kultúrát)
2013. dec. 7. 18:54
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

Nem hazudsz nekik és beszélgettek, de nincs közük a te naaagy magánéletedhez, amivel 13 éves KISGYEREKKÉNT rendelkezel?

Nem érzel ellentmondásokat?

2013. dec. 7. 18:54
 24/37 anonim ***** válasza:
18%

Nem.

Értsd jól:

zenélek, írok, stb., megmutatom a szerzeményeimet, ha fontos dolog történt, megbeszélem velük (de azt nem hogy kis mariska az iskolában megdobálta galacsinnal a táblát, mert az kit érdekel?), beszélgetek velük, igen, de azzal minek fárasszam őket, hogy most van xy, aki egy fiú/lány, aki nekem épp tetszik, és lehet, hogy megpróbálok összejönni, lehet, hogy nem? Meg mi közük a fantáziáimhoz?

Nem r@banc vagyok, hanem egy alkotó, normális, rendesen tanuló diák, akinek van életcélja.

Maradjunk annyiban, hogy én tapasztaltam az embereket, és ha megerőszakolnának az utcán, valószínűleg teherbe is esnék, ezzel a tudattal nem engedhetem meg magamnak, hogy gondtalan kisgyerek legyek.

2013. dec. 7. 18:59
 25/37 anonim ***** válasza:
28%
Meg az se érdekli őket, hogy a buszon láttam egy helyes srácot, aki kifejezetten megtetszett (ahogy senkit se)
2013. dec. 7. 19:00
 26/37 anonim ***** válasza:
31%
jézus 13 éves vagy és nem az első barátodat fogyasztod???szűz vagy még?am meg nagyon is van közük hozzád, neked még nem lehet magánéleted majd ha felnőttél akkor már igen de most még csak egy kis gyerek vagy aki nagyon felnőtt akar lenni...
2013. dec. 7. 19:00
 27/37 anonim ***** válasza:
18%
Az, hogy vannak igényeim, és volt egy barátom, akivel nem tudtam találkozni, mivel távkapcsolatról volt szó, nem azt jelenti, hogy r.banc vagyok, és éretlen!
2013. dec. 7. 19:01
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen jöttem vele össze, 21 volt. Senkinek nem volt egy rossz szava sem a kapcsolatunkra. Mindenki ismerte és tudta hogy rendes. Majdnem 2 évig voltunk együtt.
2013. dec. 7. 21:49
 29/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem... Az izlesvilaga sincs kifejlodve, kesobb megbanhatja.
2013. dec. 8. 18:22
 30/37 anonim ***** válasza:
87%
Ízlésvilág? Már bocsi, de ha ezt kinézetre érted akk bromság. Most van a 3. barátom, eddig senkit se kinézet alapján választottam, az nem érdekel. Bármiben meglátom a szépet.
2013. dec. 8. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!