15 éves lányotoknak engednétek, hogy barátja (fiúja) legyen?
No és miért?
Nem hazudok sosem a szüleimnek, beszélgetek velük, szeretjük egymást, tökéletesen működik a keresztény családmodell is, meg minden... de a magánéletemhez mi közük van?
Nem is ismersz, honnan a f.ból tudod, hogy ki vagyok?
Nem hazudsz nekik és beszélgettek, de nincs közük a te naaagy magánéletedhez, amivel 13 éves KISGYEREKKÉNT rendelkezel?
Nem érzel ellentmondásokat?
Nem.
Értsd jól:
zenélek, írok, stb., megmutatom a szerzeményeimet, ha fontos dolog történt, megbeszélem velük (de azt nem hogy kis mariska az iskolában megdobálta galacsinnal a táblát, mert az kit érdekel?), beszélgetek velük, igen, de azzal minek fárasszam őket, hogy most van xy, aki egy fiú/lány, aki nekem épp tetszik, és lehet, hogy megpróbálok összejönni, lehet, hogy nem? Meg mi közük a fantáziáimhoz?
Nem r@banc vagyok, hanem egy alkotó, normális, rendesen tanuló diák, akinek van életcélja.
Maradjunk annyiban, hogy én tapasztaltam az embereket, és ha megerőszakolnának az utcán, valószínűleg teherbe is esnék, ezzel a tudattal nem engedhetem meg magamnak, hogy gondtalan kisgyerek legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!